Pagina's

vrijdag 8 november 2013

Aperitivo Italiano on tour. Een leuke formule voor je kerst-, eindejaars- of nieuwjaarsreceptie!

Ben jij nog op zoek naar een leuke formule voor je kerst-, eindejaars- of nieuwjaarsreceptie? Probeer dan eens het enige echte Aperitivo Italiano moment uit. De receptie specialist geeft Italiaanse proeverijen.



Heb je geen zin in een traditionele receptie met schuimwijn, sinaasappelsap en minisandwiches voor jouw nieuwjaarsdrink, dan is aperitieven op zijn Italiaans misschien wel jouw ding! Aperitivo Italiano staat voor de fijnste, typisch Italiaanse 'antipasti', geserveerd bij overheerlijke aperitiefdrankjes van niveau, Italiaanse wijnen en een alcoholvrij alternatief. Kortom, de ideale mix om in ontspannen sfeer te netwerken en te aperitieven. Aperitivo Italiano is niet alleen top-catering, maar ook een hele beleving die mensen meteen in de juiste sfeer brengt.



Aperitivo Italiano kan als eindejaars-, nieuwjaars-drink, receptie of als afterwork-drink. Dat wordt duur denk je dan? Helemaal niet! "Dit concept realiseren we voor het gangbare receptiebudget. Ons concept is transparant: voor een vaste prijs leveren we alles. De tarieven voor antipasti, bartending en kilometers lijsten we duidelijk op. Geen onverwachte kosten dus!", vertelt Peter Grunewald.



"Vorig jaar lanceerde we dit on tour initiatief voor de eerste keer en trokken we met onze Aperitivo Italiano door het hele land." De reacties van de klanten waren unaniem positief en dus besloot de cateraar deze stunt verder te zetten. "Met onze 'on tour' ervaar je als klant onmiddellijk dat we stiptheid en duidelijke afspraken hoog in het vaandel dragen. Tegelijk proef je de kwaliteit van de producten en krijg je een idee van onze werkwijze. Helemaal gratis!", voegt Peter er nog aan toe.



Wil je het zelf eens proberen?
Wel, dan krijg je nu een unieke kans. Want Aperitivo Italiano tourt de eerste week van December terug door Vlaanderen en Brussel en biedt bedrijven de gelegenheid om te boeken. Elke dag doet de receptie specialist een andere provincie aan: Brussel, Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Limburg. Proeverijen vinden plaats bij jou op kantoor om 10.30u, om 13.30u of om 16u.

Aperitivo Italiano is (het hele jaar!) te boeken via Italian Entertainment


Organiseer uw eerstvolgende receptie in het 
Italiaanse dorpje IL CAVALLINO 
(te Naaldwijk in het Westland - Zuid Holland!)

Klik voor meer INFO!


468x60 Rome gif banner



Home summer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.