vrijdag 16 mei 2014

Doe mee aan onze La Grande Bellezza prijsvraag en win een La Grande Bellezza tour in Rome!


Doe mee aan onze La Grande Bellezza prijsvraag en win 2 overnachtingen in een 4-sterrenhotel in Rome met onze prachtige La Grande Bellezza tour!


Wat moet je doen?

Raad op welke drie bekende plaatsen in Rome de afgebeelde scenes uit de film 'La Grande Bellezza' met Jep Gambardella zich afspelen en maak vervolgens de slogan af:

LA GRANDE BELLEZZA IS VOOR MIJ ......................................................

Mail je antwoord naar: lagrandebellezza@andiamo-services.com


4-daags La Grande Bellezza Arrangement in Rome

Als partner bij de première van de film La Grande Bellezza in het filmmuseum EYE in Amsterdam en naar  aanleiding van het succes van de Oscar winnende film van de Italiaanse regisseur Paolo Sorrentino, heeft ANDIAMO! Services een 4-daags La Grande Bellezza Arrangement ontwikkeld. Ontdek de mooiste filmlocaties met drie verschillende wandelingen door Rome, onder leiding van scenarioschrijver en filmjournalist Toenke Berkelbach en journalist voor o.a. het NOS journaal, Rop Zoutberg.


Programma Overzicht

Dag 1 middag
Welkomstdrankje in hotel, korte presentatie door Filomena Uffing, Rome-specialist en directeur van ANDIAMO! Services.

Dag 2  ochtend
Waan u op een ware filmset tijdens de Movie Walk. Samen met Toenke Berkelbach loopt u langs de mooie plekjes uit de top 5 van films die opgenomen zijn in Rome: La Grande Bellezza, The Gladiator, La Dolce Vita, To Rome With Love en Roman Holiday. 

Dag 3 ochtend
Toenke Berkelbach neemt u per eco-golfkar mee op een tocht door Rome. Treed in de voetsporen van Jep Gambardella uit de Oscar-winnende film La Grande Bellezza en ontdek tijdens de La Grande Bellezza Tour, alle unieke plekjes uit de film.

Dag 3 middag
Met de La Grande Bellezza Dakterrassen Tour, onder leiding van NOS-journalist Rop Zoutberg, bezoekt u verschillende dakterrassen met adembenemende uitzichten over Rome. De tour eindigt met een Italiaanse aperitivo terwijl u geniet van de zonsondergang boven de stad.

Dag 4
Dag vier is naar wens in te delen. Transfer naar luchthaven.

Optioneel
Als extra optie kunt u ervoor kiezen om te dineren op een dakterras met prachtig uitzicht over de stad of een Walking dinner op verschillende gangen op dakterrassen met elk een uniek uitzicht.


Inclusief

  • Drie overnachtingen in een centraal gelegen boutique hotel 4**** in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt
  • Luchthaventransfer naar hotel bij aankomst- en vertrekdag
  • Privé check-in en een Nederlandstalige informatiedesk 
  • Welkomstdrankje en presentatie in het hotel met Rome-specialist Filomena Uffing
  • Filmwandeling met Toenke Berkelbach (3 uur)
  • La Grande Bellezza Tour met Toenke Berkelbach per eco-golfkar (3 uur)
  • La Grande Bellezza Dakterrassen Tour met Rop Zoutberg, inclusief aperitivo (3 uur)  
  • De onmisbare digitale gids: Beleef Rome met ANDIAMO!.


Exclusief

  • Vlucht naar Rome, wel mogelijk te boeken via ANDIAMO! Services
  • Extra opties: Diner of Walking dinner, aan te vragen bij ANDIAMO! Services.

Data

  • Juli: donderdag 3 - zondag 6  
  • Augustus: donderdag 28 - zondag 31
  • Dit arrangement kan ook exclusief op maat gemaakt worden voor uw groep, met de door u gewenste data en aantal deelnemers.

Prijs 

  • Euro 575,00 p.p. incl. btw* op basis van een tweepersoonskamer in 4-sterren hotel.

* Deze reis is op inschrijving en de prijs is gebaseerd op basis van minimaal 20 personen.

Schrijf u in voor 6 juni 2014!

lagrandebellezza@andiamo-services.com
www.andiamo-services.com

www.italianentertainment.nl


zondag 11 mei 2014

Luxe vakantiehuizen Italië. Boek NU uw vakantiebestemming voor de aankomende zomervakantie!


La Porta Vacanze heeft een ruim aanbod van circa 250 mooie vakantiehuizen en appartementen in verschillende regio’s van Italië. Zowel in centraal Italië in de regio's Toscane, Umbrië en Lazio, als op het eiland Sicilië en sinds kort ook aan de Italiaanse meren in Noord Italië hebben wij een prachtig aanbod aan vakantiehuizen, villa's en appartementen op prachtige locaties met adembenemende vergezichten. De eigenaren van deze Italiaanse villa's en vakantiehuizen heten u van harte welkom!

(klik op de banner en bekijk het aanbod!)

Vakantie met La Porta Vacanze

La Porta Vacanze is dé specialist voor het huren van luxe vakantiehuizen, een karakteristiek vakantiehuis of een villa met privé-zwembad in Italië in de regio's Toscane, Umbrië, Lazio, op het eiland Sicilië en aan de Noord Italiaanse meren. Wij hebben de meest bijzondere vakantievilla's in Toscane en de andere regio's voor u geselecteerd, elk met een fraai interieur en/of een bijzondere ligging aan zee of in een mooie landelijke omgeving en bijna altijd met een privé-zwembad! Boek uw vakantievilla in Italië.

Boek voordelig voor vertrek!


Wereldkoffie is de koffiebonen webshop