vrijdag 25 oktober 2013

Een stukje Italië in Nederland. Mannen in Stijl is dé online winkel voor de man die voor kwaliteit gaat.

Mannen in Stijl | exclusieve herensokken, herenriemen, kousen, stropdassen en pochetten


Een stukje Italië in Nederland

Mannen in Stijl is vorig jaar november opgestart door Carlo Lanza. Dé online winkel wanneer je op zoek bent naar stijlvolle accessoires zoals herensokken, stropdassen, pochetten en riemen


Een ambacht

Zijn voorliefde voor Italië hebben ertoe geleid dat alle producten afkomstig zijn uit het land van stijl en mode. Vakmanschap en stijl komen samen in Milaan en Brescia, waar alles wordt geproduceerd. De leverancier, Sozzi, maakt al meer dan 100 jaar sokken. Geen containers vol met producten uit lagelonenlanden, maar een ambacht dicht in de buurt. Juist het verhaal erachter maakt het interessant. Generatie op generatie werkt in de fabriek en gezamenlijk zorgen ze ervoor dat de producten, die met de hand worden afgewerkt, van zeer hoge kwaliteit zijn.  


Cadeau 

Mede door de achtergrond van deze producten is het ook leuk om als cadeau te geven of te krijgen. Sokken worden overigens erg vaak cadeau gedaan. Met name voor mannen een zeer praktisch cadeau. Mannen in Stijl zorgt er dan voor dat er een cadeauverpakking wordt meegestuurd. Leuk voor de komende feestdagen! 





www.italiancoffeehandbags.nl
bungalows, holiday-homes


Fundadore Travels - Het andere Italië


Het ItaliëPunt zet er een punt achter! Er komt een eind aan ons winkeltijdperk! - Gazzetta dell'ItaliëPunt

Ciao cari amici,

Sinds 8 ½ jaar, 100 maanden, hebben we met heel veel passie en plezier Het ItaliëPunt. 13 juli 2005 openden we de deuren, Nino was toen een kleuter van 4; nu is-ie een puberende brugpieper van 12. Op 31 december komt er een eind aan ons winkeltijdperk. Met pijn in ons hart zetten we dan een punt achter de winkel. We gaan wel door, maar dan op andere wijze. We verkassen niet naar Italia. Maar slaan wel een andere weg in...



Toekomst

Voor Claudia blijft die, hoe kan het ook anders, Italia en marketing-gerelateerd. De twee pijlers waarmee ze in 1998 haar marketingcommunicatiebureau is gestart. Met de tijd die vrijkomt, zal ze haar uitgebreide kennis en ervaring ten goede laten komen aan andere ondernemers. Ook zal ze meer tijd kunnen vrijmaken voor de reis- en informatiewebsites zoals Italie.nl, Italiereisbureau.nl, OpVakantieNaarItalie.nl en ItalieTips.nl. En het importeurschap van Lambretta horloges


Wie Claudia kent, weet dat het bij haar borrelt en bruist qua ideeën. Ze is dan ook aan het uitwerken hoe ze de verkoop van Italiaanse producten op een andere manier kan voortzetten. In de volgende nieuwsbrief daarover meer...

Maarten zal een andere weg opgaan. In 2014 gaat hij zijn eigen praktijk gaan opzetten waarin hij malvatherapeutische behandelingen zal geven. Daarnaast hoopt hij het druk te krijgen met opdrachten of een baan te vinden als adviseur/ manager waarbij hij zijn expertise op het gebied van on- en offline bedrijfsprocessen kan inzetten. En waar hij als mensenmens anderen kan begeleiden en trainen. 
Onze fijne vriend en collega Jesper gaat elders aan het werk en zal zijn ervaring inzetten op het gebied van multimediale marketing en/of online retail. Beide heren zijn op zoek naar een mooie positie. 



Het zal wennen worden

Het zal wennen worden, dat is zeker. De positieve kant is dat we na 8 ½ jaar weer van een tweedaags weekend met het hele gezin kunnen gaan genieten. En dat we extra tijd kunnen vrijmaken voor onze Nino. Wie weet kunnen we ook vaker afreizen naar il belpaese. De tijd zal het leren...

We kijken in ieder geval met heel veel plezier terug op de afgelopen 100 maanden 'winkeltje spelen'. Op de bijzondere mensen waarmee we hebben mogen samenwerken en op de warme klantcontacten. Het was heerlijk om te doen! 

We zouden het bijzonder leuk vinden als je ons 'los' komt maken in de winkel. Dan kunnen we ook nog even nakletsen over de afgelopen jaren.

Enne... voor leuke marketing / Italia of internetopdrachten zijn we altijd in... Je weet: we doen het met zorg, ziel en zaligheid, dus daaraan ligt het niet!



Het plunderseizoen is vanaf nu geopend!

Vul bij je bestelling onderstaande kortingscodes in, en je krijgt 10-15% korting op je bestelling, m.u.v. de lopende aanbiedingen. Mocht een artikel onverhoopt niet meer op voorraad zijn, krijg je naturalmente je geld teruggestort. Je mag uiteraard ook eerst bellen om te checken of je artikel er nog is. Het principe geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt... en op is écht op!


Mille grazie voor je vertrouwen de afgelopen 100 maanden! Kom je nog even langs bij ons in de Hinthamerstraat?

Arrivederci, a presto! 


Claudia & Maarten

Het ItaliëPunt
Hinthamerstraat 98a
5211 MS 's-Hertogenbosch
T 073 613 84 88


PS Wil je vaker op de hoogte blijven van nieuwtjes, volg ons dan ook op Facebook en Twitter.

WWW.ITALIANENTERTAINMENT.NL



Vakantiehuizen Toscane

17 en 24 juni Livorno WTC.NL-World Ticket Center. Wat uw reisplannen ook zijn!

Vergelijk en vindt de koffie die bij u past

 Boek voordelig voor vertrek! Bijzondere reizen met verblijf in traditionele en authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl.