vrijdag 25 oktober 2013

Een stukje Italië in Nederland. Mannen in Stijl is dé online winkel voor de man die voor kwaliteit gaat.

Mannen in Stijl | exclusieve herensokken, herenriemen, kousen, stropdassen en pochetten


Een stukje Italië in Nederland

Mannen in Stijl is vorig jaar november opgestart door Carlo Lanza. Dé online winkel wanneer je op zoek bent naar stijlvolle accessoires zoals herensokken, stropdassen, pochetten en riemen


Een ambacht

Zijn voorliefde voor Italië hebben ertoe geleid dat alle producten afkomstig zijn uit het land van stijl en mode. Vakmanschap en stijl komen samen in Milaan en Brescia, waar alles wordt geproduceerd. De leverancier, Sozzi, maakt al meer dan 100 jaar sokken. Geen containers vol met producten uit lagelonenlanden, maar een ambacht dicht in de buurt. Juist het verhaal erachter maakt het interessant. Generatie op generatie werkt in de fabriek en gezamenlijk zorgen ze ervoor dat de producten, die met de hand worden afgewerkt, van zeer hoge kwaliteit zijn.  


Cadeau 

Mede door de achtergrond van deze producten is het ook leuk om als cadeau te geven of te krijgen. Sokken worden overigens erg vaak cadeau gedaan. Met name voor mannen een zeer praktisch cadeau. Mannen in Stijl zorgt er dan voor dat er een cadeauverpakking wordt meegestuurd. Leuk voor de komende feestdagen! 

www.italiancoffeehandbags.nl
bungalows, holiday-homes


Fundadore Travels - Het andere Italië


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.