woensdag 12 juli 2017

Te Koop: "Huis te Huur in Italie"

Huis te Huur in Italië bemiddelt tussen de verhuur en verkoop van diverse vakantiewoningen en appartementen in Italie. 



Zij hebben zich met name gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen aan het Lago d'Iseo en de daarbij behorende exclusieve Franciacorta wijnstreek. 
Daardoor zijn zij nu de enigste grote speler in deze regio! 

Dit gebied in Noord-Italië, gelegen tussen het Como en het Gardameer, is momenteel zeer booming en upcoming, mede doordat de wereldberoemde kunstenaar Christo, afgelopen jaar het Lago d'Iseo heeft uitgekozen voor zijn laatste kunstproject " The Floating Piers". 
De mogelijkheden om uw gasten een geheel verzorgde vakantie aan te bieden zijn hier erg goed. 



Wijnreizen, fiets- en wandelvakanties, stedentrips, golfreizen, motorreizen, dagtrips, yogavakanties etc. alles is mogelijk. 

Het aanbod van de vakantie-verblijven is zeer breed te noemen, van een een luxe 4-sterren hotel rechtstreeks aan het meer tot een romantische kleine cottage hoog in de bergen. 
Maar ook luxe huizen op Sardinië, Sicilie of het Gardameer worden door 'Huis te Huur in Italie' verhuurd. 

De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in de bouw van de websites, social media kanalen, de sociale contacten en de promotie in deze regio. 



Aangeboden wordt daarom een instapklaar concept, met alle contacten, voorwaarden en mogelijkheden om direct uw eigen bedrijf te kunnen starten. 
Dit is zowel vanuit Italie maar ook vanuit Nederland of België zeer makkelijk te runnen en verder naar eigen wens uit te breiden. 

Informeer vrijblijvend naar de zeer toegankelijke overnamekosten en mogelijkheden via de email.

Bezoek de WEBSITE en hun FACEBOOK pagina.



artikel mogelijk gemaakt door:
Bezoek de WEBSITE.