zondag 6 april 2014

Italian Night - Una notte a Napoli, een avondje Italië om niet te vergeten - 24 mei 2014 tijdens het Italie Evenement!

Aansluitend op het Italië evenement organiseert Maestro Events op zaterdag 24 mei van 18.30 tot ca 22.00 uur voor de 4e keer een Italian Night. Een avond in Italiaanse sferen met muziek en gastronomie.

In navolging van de succesvolle avonden met Alessandro Safina, Controvento e Teatro Lirico Sperimentale di Spoleto en na de succesvolle ‘La Notte di Caruso’ die gehouden is tijdens Het Beste van Italië 2013 bij Louwman Exclusive van afgelopen november, zal het thema van de Italian Night 2014 zijn:

Una notte a Napoli

De avond wordt gehouden in de tuinen van het majestueus Kasteel de Haar en vindt plaats onder een overdekt gedeelte. Start van de avond om 18.30 uur, einde om 22.00 uur.

Foto 2

Het programma is bekend!

Na een opening van de fantastische zanger en pianist Paolo Bertelli, zal de avond aangevuld worden door optredens van Opera Utrecht en La Raganella. 

Maar laat ons voornamelijk genieten van de hoofd-act van de avond, de ras echte Napolitaanse band van Tamorra.

Programma 2 Italian Night 2014  copy

Laat u meeslepen door het Napolitaanse lied
 
Italië bezit een rijk erfgoed aan canti popolari, in dialect gezongen liederen die van streek tot streek verschillen. Het Napolitaanse lied is het symbool van de Italiaanse muziek in de wereld. Gezongen door beroemde zangers als Enrico Caruso, Placido Domingo, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli en zelfs Elvis Presley. De Napolitaanse liederen verwoorden de vaak harde dagelijkse werkelijkheid. 

Mede door de wisselwerking tussen klassieke muziek en volksmuziek zijn de canti popolari blijven voortbestaan. Menig Italiaan kan vandaag de dag nog steeds gepassioneerd meezingen bij het horen van de eerste woorden van deze traditionele liederen. Tijdens de Notte a Napoli passeren verschillende muzikale acts de revue. Onder andere zal de groep Tamorra diverse Napolitaanse liederen vertolken; vurig, meeslepend en melodramatisch. U waant zich in die prachtige stad aan de golf van Napels. ‘Te voglio bene assaie’ geschreven door Raffaele Rocco en natuurlijk ‘Santa Lucia’ (1848), één van de meest beroemde Napolitaanse liederen. 

Zingt en klapt u gerust mee! 

Programma 1 Italian Night 2014 copy


Onder het genot van een Napolitaans dinnerbuffet 
of een antipasti met vino

Tijdens deze Napolitaanse avond met canti popolari wordt u gastronomisch verwend! U kiest voor de staanplaatsen met daarbij een fles goede wijn en een heerlijk bord antipasti. Of u kiest voor een gezellig dinerbuffet met primi, secondi en dolce aan sfeervolle tafels. 


Arrangementen

Italian Night, Musica & Allegria 
Antipasti arrangement: Muzikale avond + 2 glazen wijn, bier of fris + een bordje met antipasti: € 39,50 p.p. Speciale prijs bij boeking in de voorverkoop voor 10 personen of meer: € 37,50,- p.p. 

Italian Night, Musica a Tavola
Dinerbuffet arrangement: Muzikale avond + Napolitaans diner buffet: € 69,- p.p. Speciale prijs bij boeking in de voorverkoop voor 4 personen of meer: € 59,- p.p. 

Voor bedrijven met een groep relaties is er een service van het plaatsen van bijvoorbeeld tafelvlaggetjes, een welkomstbord of een ontvangstplaats. 

Wij hopen van harte ook u te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond!image001 copy
RESERVEER

Italian Entertainment And MoreGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.