vrijdag 8 november 2013

Aperitivo Italiano on tour. Een leuke formule voor je kerst-, eindejaars- of nieuwjaarsreceptie!

Ben jij nog op zoek naar een leuke formule voor je kerst-, eindejaars- of nieuwjaarsreceptie? Probeer dan eens het enige echte Aperitivo Italiano moment uit. De receptie specialist geeft Italiaanse proeverijen.



Heb je geen zin in een traditionele receptie met schuimwijn, sinaasappelsap en minisandwiches voor jouw nieuwjaarsdrink, dan is aperitieven op zijn Italiaans misschien wel jouw ding! Aperitivo Italiano staat voor de fijnste, typisch Italiaanse 'antipasti', geserveerd bij overheerlijke aperitiefdrankjes van niveau, Italiaanse wijnen en een alcoholvrij alternatief. Kortom, de ideale mix om in ontspannen sfeer te netwerken en te aperitieven. Aperitivo Italiano is niet alleen top-catering, maar ook een hele beleving die mensen meteen in de juiste sfeer brengt.



Aperitivo Italiano kan als eindejaars-, nieuwjaars-drink, receptie of als afterwork-drink. Dat wordt duur denk je dan? Helemaal niet! "Dit concept realiseren we voor het gangbare receptiebudget. Ons concept is transparant: voor een vaste prijs leveren we alles. De tarieven voor antipasti, bartending en kilometers lijsten we duidelijk op. Geen onverwachte kosten dus!", vertelt Peter Grunewald.



"Vorig jaar lanceerde we dit on tour initiatief voor de eerste keer en trokken we met onze Aperitivo Italiano door het hele land." De reacties van de klanten waren unaniem positief en dus besloot de cateraar deze stunt verder te zetten. "Met onze 'on tour' ervaar je als klant onmiddellijk dat we stiptheid en duidelijke afspraken hoog in het vaandel dragen. Tegelijk proef je de kwaliteit van de producten en krijg je een idee van onze werkwijze. Helemaal gratis!", voegt Peter er nog aan toe.



Wil je het zelf eens proberen?
Wel, dan krijg je nu een unieke kans. Want Aperitivo Italiano tourt de eerste week van December terug door Vlaanderen en Brussel en biedt bedrijven de gelegenheid om te boeken. Elke dag doet de receptie specialist een andere provincie aan: Brussel, Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Limburg. Proeverijen vinden plaats bij jou op kantoor om 10.30u, om 13.30u of om 16u.

Aperitivo Italiano is (het hele jaar!) te boeken via Italian Entertainment


Organiseer uw eerstvolgende receptie in het 
Italiaanse dorpje IL CAVALLINO 
(te Naaldwijk in het Westland - Zuid Holland!)

Klik voor meer INFO!


468x60 Rome gif banner



Home summer

woensdag 6 november 2013

Il Giornale della Fiera is een unieke gratis krant voor alle liefhebbers van de Italiaanse ‘Dolce Vita’

Il Giornale della Fiera is een unieke gratis krant voor alle liefhebbers van de Italiaanse ‘Dolce Vita’ in Nederland die ieder seizoen verschijnt.


Il Giornale is echt Italiaans en laat het pure Italië zien met zijn gevoel voor smaak en stijl. 
De krant brengt de emotie van en voor het land en zijn inwoners tot leven door originele artikelen en onderscheidende vormgeving. 
Met Il Giornale kunnen aanbieders van Italiaanse producten en diensten alle Italiëliefhebbers bereiken. 
De krant is met een oplage van 70.000 exemplaren veruit de grootste Italiaanse uitgave voor de Nederlandse markt.



Il Giornale della Fiera voor adverteerders
Aanbieders van Italiaanse producten en diensten bereiken een grote groep Italiëfans maar ook nieuwe en potentiële liefhebbers die nog niet wordt bereikt. 
Door de gratis formule en fijnmazige kwalitatieve verspreiding komt de doelgroep automatisch en zonder (kosten)drempel in contact met de krant die toegankelijk is geschreven en opgemaakt met een gevarieerd aanbod van artikelen.
Naast de papieren editie biedt Il Giornale op internet, Twitter en Facebook diverse commerciële mogelijkheden.


Doelgroep: Liefhebbers van smaak een stijl 
Liefhebbers van smaak en stijl zijn de doelgroep van Il Giornale. 
Lezers van Il Giornale zijn liefhebbers van de Italiaanse benadering van het leven. 
Kwaliteit van eten en kleding, uniek design van allerhande producten, de schoonheid van Italiaanse muziek en de warmte van de mensen. 
Italiëliefhebbers beschikken over de middelen om iets extra’s voor luxe uit te geven en bezoeken jaarlijks het Italië Evenement. 
Lezers van Il Giornale willen naar Italië op vakantie. 
Il Giornale informeert en inspireert de lezer op een laagdrempelige wijze.

Oplage 70.000 exemplaren
Il Giornale della Fiera wordt verspreid via meer dan 750 geselecteerde locaties waar klanten de krant gratis kunnen meenemen of ze ontvangen de krant thuis samen met hun internetbestelling of vakantieboeking.

Voor meer informatie en advertentietarieven kunt u mailen naar info@italielinks.nl


468x60 Rome gif banner

WTC.NL-World Ticket Center. Wat uw reisplannen ook zijn!

Boek voordelig voor vertrek! 17 en 24 juni Livorno


Milaanreizen


 

468 x 60 banner



maandag 4 november 2013

Zin in een uniek Italiaans Feest? Pietro’Shop de webwinkel van ondermeer ItaliëABC is online!

Wie of wat is ‘Pietro’Shop?

Pietro’Shop is een intiatief  van ‘by Pietro’*. 

U komt Pietro’Shop op de volgende websites tegen: 
ItalieABC.nl, Israel.indeverdrukking.nl, StedenABC.nl, byPietro.nl en Pietro’Shop. 




Het enige wat u bij Pietro’Shop kunt kopen is advertentieruimte. Al de andere producten en diensten op onze site, schaft u aan bij het bedrijf waar u via onze links naar wordt doorverwezen.

*Wilt u meer weten over ‘by Pietro’ is, klik dan hier.


Zin in ‘n uniek Italiaans feest?

Bent u toe aan een uniek Italiaans feest? Wilt u dat u en uw gasten nog lang en met plezier terugkijken op uw feest, bruiloft, jubileum of bedrijfspresentatie? 
Il Cavallino - Private Location For Italian Events And More
Neem dan contact op met Italian Entertainment and More. Daar hebben ze meer dan 350 Italiaanse acts en artiesten voor u geselecteerd. Dus als iemand een onvergetelijk Italiaans feest kan verzorgen dan is het Italian Entertainment and More! 

Nieuwsgierig naar wat men u zoal kan bieden?
Ga naar ‘n greep uit het ‘Italiaanse feestassortiment’.



zondag 3 november 2013

Eliza Was Here is specialist in het aanbieden van bijzondere en unieke vakantieadresjes rond het Middellandse Zeegebied.

Eliza was here is opgericht in 2001 en specialist in het aanbieden van bijzondere en unieke vakantieadresjes rond het Middellandse Zeegebied. Centraal staan kleinschaligheid en genieten. Geen hordes toeristen, maar onontdekte plekjes weg van het massatoerisme. 



Op elizawashere vind je zowel vlieg- als autovakanties. Boek je een vliegvakantie, dan is een huurauto altijd inclusief. Niet die volle toeristenbus in, maar met je eigen huurauto op zoek naar je vakantieadresje. Naast dit aanbod, biedt Eliza was here ook autovakanties aan naar een aantal Zuid-Europese bestemmingen. 

Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Eliza heeft een passie voor reizen. Eliza reist, ontdekt en deelt haar mooiste bevindingen met jou. Ze is altijd op zoek naar de meest unieke plekjes. Nooit hetzelfde, maar altijd ongerept en écht. 


(klik voor meer info)



Daar stond ik dan vanmiddag: bovenop de Etna. Samen met Gianluigi, een Siciliaan die ik op Kreta had leren kennen. Wat een uitzicht! Eeuwenlang al is de vulkaan de Etna symbool en trots van het eiland. Toen de Grieken er woonden, later de Romeinen, de maffia van the Godfather en vandaag de dag toeristen zoals jij en ik. Uitkijkend over het schitterende landschap vertelde Gianluigi honderduit over zijn eiland. Over de vallei van de tempels, over Romeinse amfitheaters, ruige natuurgebieden en fascinerende steden als Palermo en Syracuse.

Na een dag vol natuur en cultuur, werd het vanavond tijd om kennis te maken met de plaatselijke keuken. Ik dacht dat ik wel wat wist van Italiaans eten, maar de Siciliaanse keuken is toch echt een verhaal apart. Veel vis natuurlijk, en overheerlijke pastagerechten als de Pasta alla Syracuse. Mmmm… daar zijn echt geen woorden voor! 

Gelukkig heb ik na vandaag nog een week de tijd om alle natuur-gebieden en cultuurschatten te bezoeken, culinaire hoogstandjes te proeven en te relaxen op Sicilië’s prachtige stranden. Maar of een week genoeg zal zijn? Ik betwijfel het in ieder geval...


La Scarpa, "de schoen" in het Italiaans. En mooie schoenen hebben we! Van zakelijk chique tot vrouwelijk stoer.

La Scarpa, "de schoen" in het Italiaans. En mooie schoenen hebben we! Van zakelijk chique tot vrouwelijk stoer. Van basic tot hip. LaScarpa.nl volgt trends op de voet. Altijd modieus en toch net even iets anders. En niet te vergeten, wij hebben ook te gekke herenschoenen.


De kroon op iedere outfit
Wij hebben veel bekende merken, waaronder: Sanita, Sendra, Shabbies Amsterdam, Fred de la Bretoniere, Progetto, Paul Green, Gabor, Maripé, Softclox, Floris van Bommel, ReHab, Giorgio, G-Star, Björn Borg, Napapijri, Replay en Braend. Deze merken hebben we al jaren in onze collectie. Daarnaast zijn we constant op zoek naar merken met een eigentijdse uitstraling. Nieuw in onze collectie zijn onder andere de merken Miz Mooz, Fly London, Ravelli, Art, Frye en Bellezza. Met onze schoenen maak je iedere outfit af.

Goede prijs-kwaliteit verhouding
LaScarpa.nl staat voor hoogwaardige en kwalitatief goede schoenen.

Comfort
Net als jij vinden wij dat schoenen lekker moeten zitten. Een goede pasvorm vinden wij belangrijk en daar zijn we bij de samenstelling van onze collectie zeer kritisch op. Ben je specifiek op zoek naar een comfortschoen die er ook nog leuk en modieus uitziet, kijk dan eens bij de merken Paul Green of Gabor. De schoenen van deze merken staan er om bekend dat ze een uiterst comfortabel voetbed hebben.


MAGNANNI EN GIORGIO
(klik voor meer info)

Wereldkoffie is gespecialiseerd in het aanbieden van koffiebonen van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Wereldkoffie wil u graag kennis laten maken met al het moois dat de wereld u m.b.t. koffie te bieden heeft.

Kwaliteit staat bij Wereldkoffie hoog in het vaandel.

Voor koffiebonen van een hoge kwaliteit en een goede prijs/kwaliteitsverhouding bent u bij Wereldkoffie aan het juiste adres.  



Koffie is het meest verhandelde en besproken product ter wereld, dagelijks drinken wij Nederlanders 19 miljoen kopjes koffie. 
Verse premium koffiebonen bestellen voor thuis, op kantoor of in de horeca doet u hier snel en erg gemakkelijk.



Wereldkoffie is de koffiebonen webshop
(klik voor meer info)


Italian Design. Luxe exclusieve handgemaakte mode accessoires. Worldwide shipping!


Onze Italiaanse merken zijn écht Made in Italy kwaliteit.  Hand gemaakt met passie, oog voor detail en van de beste materialen. 



Online-shop Italian Design brengt een breed aanbod van handgemaakte mode, mode-accessoires en meer uit Italië naar Nederland. Onze producten zijn van echte Made in Italy merken; zij hebben een prijs, maar ze zijn van een niet te evenaren kwaliteit en stijl en zeker niet te vergelijken met zogenaamd 'Italiaanse' producten gemaakt in laag loon landen, of Italiaanse producten gemaakt van veel goedkopere materialen. 



Italian Design bezoekt de workshops in Italië zelf, en werkt alleen met betrouwbare Italiaanse familiebedrijven met vele decennia van ervaring, veel passie en oog voor detail. Wij kopen limited edition collecties teneinde exclusiviteit te garanderen. Onze collecties zijn ontworpen voor liefhebbers van hoge kwaliteit; luxe, exclusiviteit en stijl herkennen en deze op waarde weten te schatten. 

(klik voor meer info)