donderdag 28 maart 2013

Maestro Events verenigt lifestyle op Circuit Park Zandvoort tijdens Italia A Zandvoort 2013Maestro Events is al meer dan tien jaar thuis in Italiaanse zaken en smaken. Het grote Italië Evenement bij Kasteel de Haar in Utrecht is daarvan het pronkjuweel.
Dit jaar komt daar een belangrijke Nederlandse activiteit bij: Italia a Zandvoort. Maestro Events is – met trots – verantwoordelijk voor het aandeel lifestyle tijdens dit prestigieuze evenement van Fiat Groep Nederland en Circuit Park Zandvoort.
Heeft u interesse om aan dit evenement deel te nemen? Lees dan eerst onderstaande informatie en klik vervolgens op de aangegeven plaatsen voor de mogelijkheden en tarieven.


Hotspot van de race- en autosport kleurt groen-wit-rood

Italia a Zandvoort is een van de best bezochte en sfeervolle evenementen op Circuit Park Zandvoort. In 2011 trok het evenement maar liefst 44.000 Italië-liefhebbers! De bezoekers konden niet alleen genieten van de mooiste moderne en historische Italiaanse auto’s, er was ook volop entertainment, Italiaans eten en een overvloed aan Italiaanse producten.

De organisatie van Italia a Zandvoort is in handen van Circuit Park Zandvoort in samenwerking met FIAT en de Ferrari Club Nederland.


Deelnemen aan dit Grande Spettacolo

Italia a Zandvoort presenteert ook dit voorjaar het mooiste van Italië op wielen. Dankzij de medewerking van vele merkenclubs staan de paddocks bomvol met de nieuwste modellen van beroemde huizen, zoals Ferrari, Lamborghini, Maserati, Alfa Romeo, Fiat, Abarth en Lancia. Ook hun klassieke voorgangers stelen de show op Zandvoort. Het spreekt vanzelf dat de Italiaanse bolides hun pk’s ook tonen op het 4,3 kilometer lange circuit.Vrrroemmm.

Naast de pracht en praal uit de Italiaanse auto-industrie zal Circuit Park Zandvoort op 30 juni 2013 weer gevuld worden met muziek, mode, eten, drinken en tal van andere Italiaanse zaken. Die presentatie is bij Maestro Events in vertrouwde Italiaanse handen!

Italia a Zandvoort biedt bedrijven en organisaties, die Italiaanse producten in Nederland vertegenwoordigen, een uniek en spectaculair platform om zich aan een breed publiek van liefhebbers te presenteren. 

Wilt u er als deelnemer/exposant bij zijn op het circuit van Zandvoort met uw Italiaanse producten, dan reserveren wij graag een plaatsje tijdens dit ‘little Italy’.KLIK HIER voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen, en tot ziens op Zandvoort!

Arrivederci al Circuito!

Aris Spada
Italian Entertainment And More
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.