donderdag 6 maart 2014

Social WiFi; de voordeligste en meest effectieve manier om met uw Italiaanse (horeca) onderneming de juiste doelgroep en al hun vrienden te bereiken!

Vergroot je naamsbekendheid en omzet met Facebook! 

Zet gratis WiFi in voor je bezoeker in ruil voor een Facebook Like!

Social WiFi; de voordeligste en meest effectieve manier om je doelgroep en al hun vrienden te bereiken!

Bespaar op zinloze, hoge advertentiekosten!

Rechtstreeks online contact met je klanten en ál hun vrienden!

Verhoog je servicegraad met gratis WiFi!

De meest efficiënte en effectieve manier om je aanbiedingen 24/7 te promoten!

logoXSfreeWiFi


In de meeste gevallen vindt een bezoeker je bedrijf leuk, toch?! Als de bezoeker dan ook nog eens gebruik wil maken van een gratis WiFi netwerk; geef het hem dan! 
Maar, vraag er een kleinigheid voor terug! Laat gratis WiFi voor je werken!

82% van alle mensen op de wereld die internet gebruiken zijn lid van één of meerdere Social Media websites. Facebook heeft daarin met ruim 1.2 miljard gebruikers nog steeds het grootste aandeel. Wist je trouwens dat de gemiddelde Facebook gebruiker 1 keer per kwartier Facebook checkt voor updates? Wat een getallen he!

Al met al is Social Media, en op dit moment Facebook in het bijzonder, een razend interessante groep mensen bij elkaar, waar jij als ondernemer eenvoudig je voordeel mee kunt doen!

Om een lang verhaal kort te maken: zorg voor naamsbekendheid en héél veel volgers (“Fans”) op Facebook. Zo kun je op een waanzinnig effectieve en voordelige manier marketing en reclame acties uitzetten! Verzamel zo veel mogelijk fans door alle bezoekers van je bedrijf jouw Facebook bedrijfspagina automatisch te laten “Liken” als ze inloggen op jouw gratis WiFi netwerk.

De mooiste, betrouwbaarste en voordeligste manier om dat te doen is met Social WiFi !


Uitermate geschikt voor HoReCa ondernemingen, individuele winkels (retail) en winkelcentra, partycentra en uitgaansgelegenheden, campings en vakantieparken, kortom: alle locaties waar een regelmatig aanbod van publieksstromen plaats vindt!

Daarnaast is het ook mogelijk om dit Social WiFi Access Point tijdelijk te implementeren tijdens uw publieksevenement, festival, congres, beurs etc.

Lees het complete artikel HIER.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.