donderdag 16 oktober 2014

Italië Evenement, Smaak en Stijl 2015: exposanten kunnen zich nu inschrijven met korting!

De voorbereidingen voor de 12e editie van het grootste Italië Evenement van de Benelux zijn van de zomer al van start gegaan. Vanaf vandaag kunt u zich al inschrijven met korting! Dan is uw deelnamen gegarandeerd en zelfs misschien met uw voorkeur locatie.


Het is weliswaar nog ver weg, maar wij hebben de data al geprikt. Prikt u met ons mee? Op 29, 30 en 31 mei vindt alweer de twaalfde editie plaats van het Italië Evenement in Haarzuilens! Ook volgend jaar zullen wij u daar verwennen met vele vertrouwde en nieuwe smaakmakers op de sfeervolle pleinen in de kasteeltuin. Maar verrassen zullen wij ook door middel van enkele nieuwe activiteiten en een Grande Festa als opvolger van de prachtig Italian Night. Vergeet niet deze data in uw agenda te noteren, want de ervaring heeft dit jaar geleerd dat de tickets over de toonbank zullen vliegen! Voor meer informatie en het laatste nieuws rond het ‘Italiaanste’ feest van 2015, kijk op www.italieevenement.nlSchrijf u snel in, want de inschrijvingen gaan hard!


De inschrijvingen voor 2015 blijven binnen stromen! Geweldig om dit enthousiasme te mogen zien bij al de oude bekende, maar ook bij de nieuwe exposanten. Alweer de 12 editie om wel te verstaan. Ook dit jaar maken we met al onze exposanten weer eens geweldige spektakel van. Bij ons inschrijfformulier treft u alle prijzen aan. Om dit te vinden klik hier. Als u na het bekijken van de informatie nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, ons team van Maestro Events staat u graag te woord. We hopen u ook graag te verwelkomen als exposant. Schrijf je nu alvast in via het Inschrijfformulier

DSC_0063(1)

Inschrijven met korting!

Als u zich voor 31 december inschrijft voor het Italië Evenement, Smaak & Stijl 2015, dan zal Maestro Events u belonen met een korting! Marktkramen, tenten voor kunstenaars en tenten 2,5 x 2,5 m vallen niet onder deze kortingsregeling.

img_0385

Tenten 3x3 m met terras en tenten 4x4 m = €100,- korting.
Tenten 5x5 m en tenten 6x6 m = €150,- korting.

Om van deze korting gebruik te kunnen maken zal de facturatie en betaling in 2014 geschieden.

Hetzelfde zal gelden indien u een voorkeur locatie wenst en deze is nog beschikbaar is. Om dit te kunnen reserveren gelden hiervoor dezelfde voorwaarden als hierboven omschreven is.

Dit artikel wordt u aangeboden door:
Italian Entertainment And More
Koop nu! De Go Italy Card - Kortingskaart

 


Fundadore Travels - Het andere Italië

delicatessen

Fashion Italia 468x60


NeroNero Istiruzionale Image Banner 468 x 60_B


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.