dinsdag 10 november 2015

CIAOBELLA heeft een crowdfunding campagne op Kickstarter gelanceerd, om het mogelijk te maken haar productie op te starten.

Het CIAOBELLA team hoopt op de steun van hun toekomstige klanten om genoeg geld op te halen en de laatste stap naar productie te kunnen maken en het merk te kunnen lanceren in februari 2016 op de schoenen en tassen beurs MICAM in Milaan.“Na 2 jaar aan het CIAOBELLA project te hebben gewerkt en voorbereid, alles te hebben opgegeven om dit project te kunnen laten starten, kan ik nu trots mijn eerste, ECHT innovatieve fashion accessoires merk presenteren. Waar niet De Designer het middelpunt is, maar De Klant in de spotlights staat.”

-Monique Bodegom, CEO en founder van CIAOBELLA-CIAOBELLA is het eerste, betaalbare, “Design it Yourself Italiaanse fashion accessoires brand. Het stelt de consument in staat om alle “parts” van haar tas te personaliseren, en bijpassende accessoires voor haar schoenen te kiezen.

CEO en founder Monique Bodegom, heeft, zoals veel fashion visionairs, haar inspiratie op andere visuele platformen opgedaan en veel gekeken naar bijvoorbeeld IKEA en LEGO. Ze heeft veel geleerd van de door deze bedrijven opgezette, simpel te gebruiken structuren en kleuren paletten en supply chain.

Geïnspireerd door het effect dat mass customization heeft op de relatie tussen de fashion industry en de consumenten wens naar individualiteit heeft ze als antwoord daarop besloten CIAOBELLA te creëren.

CIAOBELLA produceert haar stylish producten van hoge kwaliteit en levert ze in eenvoudig in elkaar te ritsen en klikken “parts”, zodat het eindproduct in 5 minuten klaar is om te dragen. Door voortduren “parts” en losse accessoires te verwijderen of juist toe te voegen, kan er ieder dag een nieuwe look worden gecreëerd.


CIAOBELLA biedt een enorme verscheidenheid aan kleuren (24), maten en vormen (12). Door alleen al 2 verschillende “parts” te mixen kunnen er al zoveel als 576 combinaties worden verkregen.

Buiten fashion argumenten, speelt ook ethiek een grote rol bij CIAOBELLA.

Er is controle op goede werkomstandigheden voor alle medewerkers, er wordt geen gebruik gemaakt van dierlijke materialen, en transport en opslag is verminderd met 80% door alle artikelen plat te vervoeren en op te slaan.

De gebruikte materialen zijn hoogwaardige P.U’s, nauwelijks van echt leer te onderscheiden, geen onnatuurlijke “feel, smell or touch” en de meest fantastische prints zijn mogelijk, zonder hiervoor dieren te hoeven doden of mishandelen.

Supporters van het merk kunnen al bijdragen doen vanaf 2 euro, en krijgen in ruil daarvoor èèn van de eerste producten, Limited Editions, speciaal voor hen ontworpen!Bezoek voor meer informatie over onze crowdfunding deze link.

Fenice SRL
Via Vittorio Emanuele 42
San Lorenzo in Campo (PU)
0721 776395


CIAOBELLA wordt mede ondersteund door:
Bezoek onze website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.