dinsdag 16 oktober 2012
De Originele SOLE MIO SCALDINO oplaadbare kruik uit Italie
DE WINTER KOMT ER AAN !!!
De Sole Mio Scaldino is een uitstekend oplaadbaar kruik voor alle koude momenten van de dag en van de nacht !
1- Stekker in de stopkontakt
2- Na ca. 3 minuten gaat het lampje uit
3- (Stekker er uit) KLAAR: De Sole Mio is lekker warm (3 uur lang !!!)
4- Gebruik Sole Mio altijd in zijn hoesje!
TIPS VOOR GEBRUIK:
* in bed
* in de kinderwagen
* bij het vissen
* in de stadion
* op je buik
* bij het schaatsen...................
Maten: Ø van 19cm
Gewicht: 900gr.
Bestel hem direct via Good Things From Italy
Blijf BIJ DE TIJD en bestel ook eens een prachtig ECO FRIENDLY WEWOOD horloge!
Originele handgemaakte, duurzame ECO Koffie Handtassen.
Bezoek ook onze winkel in Den Haag: CASA DI BELLA
donderdag 11 oktober 2012
Duo La Primavera: een sfeervol winter(kerst)programma.
Dag
zomer!
Duo La Primavera is alweer druk met haar voorbereiding voor een sfeervol winterprogramma.
Voor
de komende kerstperiode hebben wij een bijzonder extraatje voor u in
petto:
Als
give-away of bedankje kunt u de gasten op uw kerst-of eindejaar bijeenkomst een
zeer bijzonder aandenken meegeven:
De sprookjesachtige zang en wonderschone
harp klanken van Duo La Primavera op CD!
Met
Italiaanse liefdesliederen, aria's en fraaie harp solo's vormt deze CD een
ideaal cadeau voor een zeer divers publiek.
Uiteraard
extra bijzonder in combinatie met een live-optreden van dit duo, al dan niet in
hoedanigheid van kerst engel...
Het
luxe CD hoesje is zo ontworpen dat een persoonlijke boodschap of uw
bedrijfsgegevens makkelijk toe te voegen zijn.
Voor meer info en boekingen: ITALIAN ENTERTAINMENT
Prachtig voor de komende KERST: Una Voce Poco Va
dinsdag 9 oktober 2012
Italian Coffee Handbags in het Magazine Connecting The Dots
Een uitgave tijdens het London Design Festival 2012.
Milieubijdrage:
DE AFVALBERG OM JE SCHOUDER
Geen afvalstroom zo gek of ontwerpers maken er een tassen lijn van.
Waarom kiezen zoveel tassenontwerpers voor afgedankt materiaal?
En gaan ze hiermee de wereld redden?
Het lijkt wel alsof er geen week voorbijgaat of de
ecoblogs berichten over weer een nieuw afvalmateriaal
dat door designers is omgetoverd tot hippe
draagtas. Het is een aanhoudende trend waarbij de
tassenontwerpers steeds vaker kiezen voor industriële
of anderszins ruige afvalmaterialen. Zo won
het Nederlandse bedrijf Kazmok onlangs een Red
Dot Design Award voor hun lijn van stijlvolle, klassiek
vormgegeven en robuust ogende aktetassen en
koffers gemaakt van industriële transportbanden.
Als de Kazmok-tassen niet helemaal bij je smaak
passen, kun je als hippe, milieubewuste consument
ook kiezen voor een tas gemaakt van afgedankte
brandweerslangen, banners, vrachtwagenzeilen,
legertenten, mannenpakken, parachutes, autogordels,
fietsbanden, autobanden, dekens, plastic
zakken, bankstellen, scheepszeilen of rijstzakken.
Bij de meeste aanbieders kun je naast verschillende
modellen tassen ook portemonnees, riemen en
hoesjes voor mobieltjes en iPads kopen.
ecoblogs berichten over weer een nieuw afvalmateriaal
dat door designers is omgetoverd tot hippe
draagtas. Het is een aanhoudende trend waarbij de
tassenontwerpers steeds vaker kiezen voor industriële
of anderszins ruige afvalmaterialen. Zo won
het Nederlandse bedrijf Kazmok onlangs een Red
Dot Design Award voor hun lijn van stijlvolle, klassiek
vormgegeven en robuust ogende aktetassen en
koffers gemaakt van industriële transportbanden.
Als de Kazmok-tassen niet helemaal bij je smaak
passen, kun je als hippe, milieubewuste consument
ook kiezen voor een tas gemaakt van afgedankte
brandweerslangen, banners, vrachtwagenzeilen,
legertenten, mannenpakken, parachutes, autogordels,
fietsbanden, autobanden, dekens, plastic
zakken, bankstellen, scheepszeilen of rijstzakken.
Bij de meeste aanbieders kun je naast verschillende
modellen tassen ook portemonnees, riemen en
hoesjes voor mobieltjes en iPads kopen.
(Heleen Willemsen - lees HIER de complete publicatie)
vrijdag 5 oktober 2012
Italiaanse Panettone en Pandoro van `Il Signore Panettone` Gilber - voor het Traditionele Italiaanse Kerstgevoel!
Er is geen Kerst zonder Panettone of Pandoro !!!
"El Panetùn de Milàn" !!!
"El Panetùn de Milàn" !!!
Pasticceria
Gilber maakt de echte Panettone Milanese en Piemontese uit de originele
recept,
met natuurlijke ingrediënten en uitsluitend boter.
Proef de lekkerste "Panetùn".....
Panettone tradizionale, Panettone piemontese, Pandoro classico, Veneziana, Panettone Pandorato.
Panettone is een Italiaans luxe brood of cake met vruchten. Van oorsprong komt het uit Milaan en wordt vooral rond Kerstmis gegeten.
Het brood heeft een luchtige structuur en wordt gebakken in een hoge ronde vorm. Het wordt gemaakt van een zacht, onvolledig-gekookt deeg dat suiker en rozijnen, gekonfijt fruit of chocoladestukjes bevat. Het wordt geserveerd in plakken, samen met zoete hete dranken of een zoete wijn, zoals spumante of moscato.
Bij de traditionele bereiding werden vergistte rozijnen en niet volledig gekookt deeg gebruikt. De productietechnieken zijn echter gewijzigd in verband met recente Europese verordeningen aangaande voedsel. De smaak is daarom tegenwoordig verschillend in vergelijking met die van traditionele panettone.
Deze Traditionele Italiaanse Panettone is te bestellen bij
of rond de feestdagen te verkrijgen in de winkel van
Panettone - Incartati "Piemontese" (Christmas fruit cakes):
Panettone "Piemontese" (Christmas fruit cakes):
Nel 1965 nasce a
Torino un piccolo laboratorio dolciario dove
l'abilità e l'entusiasmo di giovani maestri pasticceri danno vita ad una
produzione sempre in crescendo di
panettoni, colombe, biscotti e
amaretti.
Molti anni sono trascorsi da allora ed il piccolo laboratorio si è trasformato in una florida impresa. Tuttora a conduzione familiare, la Gilber sviluppa la sua attività su metodi da tradizione artigianale, impiegando materie prime accuratamente selezionate così da ottenere prodotti di bontà e qualità superiori, ideali per palati più sopraffini e delicati.
Vanto della produzione Gilber è da sempre il panettone "Piemontese": con la caratteristica glassatura di nocciole e mandorle, ricco di materie prime, è il frutto di una delicata lavorazione basata sulla lievitazione naturale. Tale processo deriva dall'impiego esclusivo di lievito madre senza aggiunta di lieviti chimici e richiede ben quarant'otto ore per garantire le giuste caratteristiche di sofficità, morbidezza e fraganza che distinguono tutti i lievitati Gilber.
Molti anni sono trascorsi da allora ed il piccolo laboratorio si è trasformato in una florida impresa. Tuttora a conduzione familiare, la Gilber sviluppa la sua attività su metodi da tradizione artigianale, impiegando materie prime accuratamente selezionate così da ottenere prodotti di bontà e qualità superiori, ideali per palati più sopraffini e delicati.
Vanto della produzione Gilber è da sempre il panettone "Piemontese": con la caratteristica glassatura di nocciole e mandorle, ricco di materie prime, è il frutto di una delicata lavorazione basata sulla lievitazione naturale. Tale processo deriva dall'impiego esclusivo di lievito madre senza aggiunta di lieviti chimici e richiede ben quarant'otto ore per garantire le giuste caratteristiche di sofficità, morbidezza e fraganza che distinguono tutti i lievitati Gilber.
Blijf op de hoogte van dagelijks Italiaans Nieuws en Wetenswaardigheden
Nog meer Italiaanse Passie en Sfeer
Ook verkrijgbaar via Good Things From Italy: de Italian Coffee Handbags
woensdag 3 oktober 2012
Abruzzo, een gebied om zelf te ervaren
Tussen de Apennijnen en de Adriatische zee, gemakkelijk te bereiken vanaf de meeste delen van Italië, maar toch op nog voldoende afstand om de rust te behouden, ligt de regio Abruzzo, een heel universum dat, zeker niet onterecht, langzaam ontdekt begint te worden.

De meeste bezoekers worden aangetrokken door de stranden en parken, de middeleeuwse monumenten of de sneeuw.
Toch bezit de regio vele andere trekpleisters waaronder bijvoorbeeld eten en drinken, ambachten, spa’s, bedevaartsoorden en locaties met vele sportfaciliteiten.
Bezoekt u de Abruzzo voor het eerst of bent u een oude vriend?
In beide gevallen nodigt de regio u uit om deze boeiende streek binnen te treden, nu gemakkelijk te bereiken via de snelweg, het spoor of door de lucht vanuit de meeste delen van Italië of Europa.
ONTDEK ABRUZZO!
Officiële website: Bezoek Abruzzo
Bezoek Abruzzo op Facebook
Nog meer Italie op Italian Links And More
Actueel Italiaans Nieuws en Wetenswaardigheden
Italiaanse Passie en Sfeer op uw Evenement
Abonneren op:
Posts (Atom)