zondag 23 januari 2011

Uw vakantie naar Italie boekt u bij The Travel Club - Susanne van Lier


Italië - La Dolce Vita

Italië is een geliefde vakantiebestemming omgeven door de Middellandse Zee, de Tyrreense Zee, de Ionische Zee en de Adriatische Zee.
Naast het vasteland, ook wel "De Laars" genoemd, behoren tevens de eilanden Sicilië, Sardinië en Elba en een aantal kleinere eilanden tot Italië. Het land telt twee onafhankelijke staten (enclaves): Vaticaanstad en San Marino.
Campione d'Italia is een Italiaanse exclave in Zwitserland.
Het land kent veel terugkerende reizigers en wordt niet voor niets La Dolce Vita genoemd.
Italië is goed te bereiken met auto, vliegtuig, trein en autoslaaptrein.


Waarom boeken bij Susanne van Lier, uw persoonlijke reisadviseur?

•Prijsbewust, altijd een tariefsvergelijking. Zelfde prijs als bij een regulier reisbureau of internettarieven, of zelfs nog goedkoper! Maar met veel meer persoonlijke service!

•Service, persoonlijk reisadvies aan huis of kantoor op een tijdstip waarop het u schikt. Zij zorgt voor de gehele afhandeling en de reisbescheiden brengt zij persoonlijk bij u thuis.

•Aanbod, zij werkt samen met alle gerenommeerde Nederlandse reisorganisaties, aangesloten bij ANVR en SGR en touroperators uit België en Duitsland. Hierbij kan zij rechtstreeks in het systeem van de reisorganisaties zien of de door u gewenste reis beschikbaar is en welke organisatie uw reis het goedkoopste aanbiedt.

•Bereikbaarheid, ook in de avonduren en in het weekend.

•Tijdsbesparing, niet meer zelf hoeven zoeken.

•Kennis, meer dan 20 jaar reiservaring.

Voor ons ruime aanbod en reisthema’s verwijzen wij u naar de internetsite.
Het is ook mogelijk om zelf uw reis op onze site te boeken. Uiteraard met de vertrouwde afhandeling door Susanne als uw persoonlijk reisadviseur van The Travel Club.

Ervaar het gemak van uw persoonlijke reisadviseur. Uw vakantieplezier begint bij u thuis!

Met vriendelijke groeten,

Susanne van Lier - +31(0)6-54933329


Voor prachtige vakantiebestemmingen in Italie kijkt u alvast op Italian Links And More.

Voor echte Italiaanse Passie & Sfeer bij u thuis, op uw feest, op de zaak, tijdens uw evenement of tijdens uw bijeenkomst kijkt u op Italian Entertainment And More voor een prachtig en uitgebreid aanbod.

En een mooie herinnering aan Italie kunt u nu ook bij u dragen door de Italian Coffee Handbags (kijk op de site voor verkoop adressen).
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.