woensdag 26 januari 2011

Kunstbeurs ART ROTTERDAM - 10 t/m 13 februari 2011 - sponsored by illy


Art Rotterdam is dé beurs om opkomend talent te ontdekken en de nieuwste ontwikkelingen in de hedendaagse kunst te volgen. Zeventig internationale galeries die zijn geselecteerd op kwaliteit, actualiteit en eigenzinnigheid, presenteren hun meest uitdagende kunstenaars. Deze internationale kunstbeurs vindt plaats van 10 tot en met 13 februari in de Cruise Terminal te Rotterdam, de prachtige vertrekhal van de Holland-Amerika lijn.

ILLY PRIZE

Voor het zevende jaar op rij is illy sponsor van deze kunstbeurs en wordt de illy prize aan één van de vijf genomineerde opkomende talenten uitgereikt. Op de illy stand (direct na binnenkomst links) kunt u werk van deze selectie kunstenaars bewonderen. Daarnaast is er in kader van ons 50-jarig bestaan een publieksprijs in het leven geroepen.

Onze vaste eSHOP klanten hebben een streepje voor. Wij hebben voor de eerste 50 kunstliefhebbers elk twee toegangsbewijzen beschikbaar. Het enige dat u hoeft te doen is het sturen van een e-mail naar info@illy.nl met daarin uw naam en adresgegevens. U ontvangt de toegangsbewijzen inclusief programmaboekje binnen enkele dagen per post.

Nieuwsbrief illy inzake Art Rotterdam 2011

Website Art Rotterdam 2011

illy eSHOP

Nog meer Italiaanse Koffie op Italian Links And More

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.