dinsdag 15 februari 2011

Italia A Zandvoort - zondag 26 juni 2011 - Circuit Park Zandvoort


Gentili Signore e Signori,

Met 25.000 enthousiaste Italië liefhebbers heeft Italia a Zandvoort 2010 een grote indruk achter gelaten bij zowel bezoekers als bedrijven. Op zondag 26 juni 2011 zal dit succes worden herhaald en Circuit Park Zandvoort weer geheel in het teken van Italië staan.

De hoogtepunten van vorig jaar waren zonder meer het groot aantal Italiaanse auto’s die te bezichtigen waren, het goed gevulde Italiaanse lifestyle paddock en de succesvolle recordpoging met Fiat 500’s.

Momenteel worden de plannen gesmeed Italia a Zandvoort 2011 opnieuw groots op te zetten.

Dit jaar zal de organisatie wederom in handen zijn van Circuit Park Zandvoort in samenwerking met de Ferrari Club Nederland en zal ook dit jaar gepresenteerd worden door Fiat Groep Automobiles Nederland.

Italia a Zandvoort biedt aanbieders van Italiaanse producten in Nederland aantrekkelijke pakketten om deel te nemen. Als hoofdsponsor, sponsor of als partner van Italia a Zandvoort kunt u uw producten tonen, demonstreren en laten proeven. Ook biedt participatie tijdens Italia a Zandvoort mogelijkheden om relaties het evenement als VIP te laten beleven.

Kijk in onze agenda voor meer Italiaanse Evenementen.

Italiaanse Passie & Sfeer voor op uw evenement!

Nog meer Italie.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.