woensdag 25 mei 2011

Frisse Italiaanse Zomercocktails bij Latizia.nl - CANELLAFrisse Italiaanse Zomercocktails bij Latizia.nl

OUD-BEIJERLAND - Sinds dit jaar is de frisse Italiaanse zomercocktail lijn ook verkrijgbaar bij de Italiaanse webshop www.latizia.nl. De Canella lijn kenmerkt zicht door de fris- en fruitigheid van de dranken. LaTizia.nl geeft u nu eenmalig de kans om voordelig kennis te maken met een van de drie varianten van Canella.


Canella Rossini

De Rossini is een klassieke Italiaanse wijn cocktail. Hij is ontstaan in de jaren `60 uit een mix van fijne Italiaanse mousserende pinot wijn en het sap en de pulp van geplette aardbeien. Een verrassende aperitief door haar unieke, verse aardbeien geur en zachtheid van smaak, in evenwicht gehouden door een ideale zuurgraad op het einde. Het alcoholpercentage is 5%.


Canella Bellini

De Bellini cocktail bestaat uit twee delen, Prosecco en een deel Perzik sap en een paar druppels sap van wilde frambozen. Het is een klassiek recept uitgevonden in 1948 door Giuseppe Cipriani, destijds de hoofdbarkeeper van de wereldberoemde Harry`s Bar in Venetië. Het deet hem denken aan de geschilderde zonsondergang op het schilderij van de 15e eeuwse schilder Giovanni Bellini.


Canella Mimosa

Tenslotte is de Arancia Rossa Mimosa een cocktail gemaakt van Pinot Frizzante wijn en het sap en pulp van Siciliaanse bloedsinaasappelen. De beste sinaasappelen zijn gebruikt om de beste combinatie van smaken, geuren en kleuren te bereiken: de donker getinte Moro, de lekkere Tarocco en de zachte Sanguinello. De Canella Mimosa is licht, fruitig, fris en smaakvol. Het alcoholpercentage is 5%.


Speciale introductieprijs

LaTizia heeft speciaal voor u een scherpe introductieprijs. Voor slechts € 57,50 ontvangt u een doos Canella Rossini, Bellini of Mimosa. Normaal kost een doos Canella €77,70. U bespaart maar liefst € 20,-!!!

Klik hier om een doos van deze heerlijke wijncocktails te bestellen.

Bezorgen is mogelijk. Er wordt dan wel € 7,50 extra berekend.
Bezorgen of ophalen in Oud-Beijerland is ook mogelijk. Hier worden geen kosten voor berekend.


Ook de Italian Coffee Handbags zijn verkrijgbaar bij Latizia!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.