maandag 2 april 2012

Spettacolo Sportivo Alfa Romeo 2012 - 5 en 6 mei - TT-circuit Assen


50 jaar Giulia

Na drie jaar Zandvoort keert het Spettacolo Sportivo Alfa Romeo terug naar Assen. Thema van editie 2012: 50 jaar Giulia. In 1962 zag deze sportieve gezinsauto het levenslicht en voor veel Alfisti is het de ultieme klassieker. We zorgen voor een uitgelezen collectie pracht-exemplaren, een parade, expositie en een tentoonstelling van miniatuur Giulia's. Uit Italië komt de Club Lampeggianet Blu met een aantal klassieke auto's van de Polizia en Carabinieri.

Alle informatie over toegang, deelname, prijzen en overige voorwaarden vind je op deze speciale Spettacolo website. Via de clubsite www.alfaclub.nl informeren wij je tijdig over last-minute programmawijzigingen en ander nieuws.
 
We gaan elk jaar graag de uitdaging aan een programma samen te stellen waarmee je als liefhebber van Alfa Romeo volledig aan je trekken komt. Vertrouwde onderdelen zoals de rijstijlcursussen en het registerprogramma ontbreken niet. Opnieuw dit jaar de Slalom, maar met meer ruimte voor het rappe bochtenwerk. Wie de sport- of rijstijlverbeteringsklasse te lang vindt duren kan terecht in de Gruppo Europa Extra of de nieuwe Gruppo Europa Crono terecht voor een paar pittige ronden.

Alle SCARB leden kunnen op vertoon van hun SCARB-pas rechtstreeks doorrijden naar de grote paddock waar alle auto's keurig geparkeerd kunnen worden in het voor hun type gereserveerde vak.

Het geheel wordt omlijst met een gezellige promenade voor de pitboxen. Je kunt als donateur genieten van een drankje op het terras voor of in de SCARB clubstand. De populaire Alfa Kid's Club ontbreekt natuurlijk niet.

Op zaterdagavond is er het traditionele SCARB clubdiner met vele vrijwilligers, buitenlandse gasten en bestuursleden.  Nog meer Italie op Italian Links And More.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.