zondag 24 juni 2012

Gardameer Krant - Dé gratis special van het Gardameer zomer 2012


Ontdek het échte dolce vita…

Deze special gaat over het zoete en rijke leven aan dit schitterende meer, waar wij Nederlanders steeds meer weten van te genieten. Het schone water, de vriendelijkheid en het goede eten en natuurlijk de lekkere wijn. Aan het Gardameer is het minder hectisch en mooier dan in Milaan, vriendelijker dan in Venetië en veel goedkoper dan een avondje stappen in Rome, Amsterdam, Londen of Parijs.

Geen wonder dat ook in 2012 het Gardameer zich mag verheugen over de almaar groeiende groep Nederlandse vakantiegangers die voor de warmte van deze mooie omgeving kiezen. Burgemeester Ivan de Beni, eerste bestuurder van Bardolino verwacht zo’n 200.000 Nederlanders dit jaar rondom het Gardameer te begroeten. Hij zal dat ook af en toe in het Nederlands doen: de moeder van de burgemeester is Nederlandse, afkomstig uit Zuid-Limburg. Hij komt regelmatig op familiebezoek in ons land. Ivan de Beni doet er alles aan om Nederlanders een welkom gevoel te geven aan het Gardameer.
”Ik zou willen dat onze Nederlandse bezoekers beseffen dat wij hen als vriend zien, iemand met wie wij ons mooie leven aan het Gardameer willen delen, die we het naar de zin willen maken en van wie wij willen dat zij als vrienden terugkeren.”
Lees verder op pag. 3 (in de digitale versie onderaan)

In deze editie: 

Italian Coffee Handbags & Lamps
pag. 3:
pag. 14

 Good Things From Italy
pag. 24

Dagelijks portie Italiaans Nieuws En Meer
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.