maandag 14 april 2014

VACATURE: Het GO ITALY CARD team zoekt personele versterking bij het Gardameer.

Ons bedrijf GO Italy (zie ook www.go-italy.eu) groeit razendsnel en wij zijn op zoek naar een jong, enthousiast persoon (m-v) die in ieder geval Nederlands en Italiaans spreekt en bij voorkeur ook Duits en Engels. Tevens in het van rijbewijs en een middelbare economische opleiding.Wij werken vanuit omgeving Bardolino aan het Gardameer dus het handigst is als je al in deze omgeving woont of bereid bent je daar te vestigen.

We bieden je een leuke en afwisselende baan met vele mogelijkheden tot doorgroeien. Je zult eerst een half jaar goed begeleid en ingewerkt worden en daarna zul je ook zelfstandig nieuwe klanten bezoeken. Het basissalaris is bescheiden maar er is een gunstige commissieregeling mogelijk. 

Belangrijk is dat je van nature een gedreven persoon bent met een commerciele inslag die zijn afspraken nakomt. Het GO Italy team is een hecht team dat in een hele korte tijd al iets speciaals hebben neergezet aan het Gardameer en wij breiden steeds verder uit binnen en buiten Italie. 

Denk jij dat jij de juiste persoon bent om ons team te versterken stuur dan snel je motivatie en CV en wij komen heel spoedig bij je terug met onze reactie.

Mail naar info@italielinks.nl en wij brengen je direct in contact met de juiste contactpersoon!

(UPDATE 19 mei 2014: de VACATURE is inmiddels INGEVULD!)
Deze vacature wordt je aangeboden door:
WWW.ITALIANENTERTAINMENT.NLGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.