donderdag 17 april 2014

Italia a Zandvoort 2014 - Auto's, motoren, races en lifestyle bij het Circuit van Zandvoort op zondag 29 juni 2014

Maestro Events, bekend van het Italië Evenement Smaak & Stijl in Haarzuilens, tovert dit jaar het Circuit Park Zandvoort om tot een waar paradijs met het evenement “Italia a Zandvoort 2014”. Zoals u van ons gewend bent, zullen wij de Italiaanse beleving en gastvrijheid combineren om samen met u “uw” producten optimaal te presenteren aan het publiek. Om ruim 40.000 bezoekers een evenement met totaalbeleving te geven. Openingstijden: 09.00 uur - 17.00 uur


image006


Deelnemen is interessant voor u


Exposeren is altijd al een belangrijke marketing tool geweest. Wij zijn van mening dat het juist in deze  tijden extra belangrijk is om uw bedrijf en producten te etaleren. Italia a Zandvoort is heel geschikt om aan consumenten en bedrijven te laten zien dat u er bent, dat geeft de markt vertrouwen. Circuit Park Zandvoort en Fiat Group Nederland verzorgen diverse promotionele activiteiten zoals reclame-uitingen, mailings, Social Media en eventuele TV en Radio spots.

m1ezpjba83wa

Exposanten & Tarieven

De Exposanten dienen een band te hebben met Italië en/of de auto en racewereld. Inschrijvingen voor deelname zijn alleen mogelijk via Maestro Events. Stroomvoorziening centraal op enkele plaatsen, eigen KEMA verlengsnoeren meenemen. Deelname is mogelijk met:


Tenda Mercato
Een marktkraam a € 300.- excl btw 
- Inclusief 4 toegangskaarten 
- 1 parkeerkaart 
- 12m2 expositieruimte in totaalTenda a Pagoda
Een Pagodetent(en) € 750.- (5x5m)  
- Inclusief 10 toegangskaarten 
- 2 parkeerkaarten 
- 25m2 expositieruimte in totaal

Pagode-tent-5x5m


Spazia Box
 Een Boxruimte in een Paddock a € 750.- (5x15m) 
- Inclusief 10 toegangskaarten 
- 2 parkeerkaarten
- 25m2 expositieruimte in totaal 

Spazio box

Aanmelden als exposant voor Italia a Zandvoort 2014

Wilt u graag deel uit maken van dit fantastische evenement Italia a Zandvoort? Dat kan! Onderstaand hebben wij voor u  het inschrijfformulier. Deze dient u geheel in te vullen en te versturen via mail -of per post. 
Deze inschrijving wordt u aangeboden via:
Italian Entertainment And More


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.