dinsdag 10 juli 2012

Een luxe verblijf in het prachtige Italie - Charme & Quality Vakantiehuizen met karakter!Ondanks het feit dat het officieel zomer is in Nederland, krijgen we daar nog maar weinig van mee. We wachten nog steeds op een aantal weken écht lekker weer op een rij, maar voor alsnog lijkt het er niet in te zitten. 

Daarom kijken wij Nederlanders verder dan ons eigen koude kikkerlandje en gaan op zoek naar wat Zuidelijks, warms, een prachtige cultuur en natuur en een bestemming met temperament. Al gauw denk je dan aan het land Italië. Zij hebben precies de zomers waar wij Nederlanders slechts van mogen dromen.


Steeds meer mensen gaan dan ook op zoek naar een mooi vakantiehuis in Italië. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel opties, en hoeven we al lang niet meer te vertoeven in de dertien in een dozijn appartementencomplexen. Verschillende gebieden in Italië zijn ideaal om de Nederlandse zomer te ontvluchten. Wat dacht je van het prachtige Umbrië? 

Umbrië 
Dit mooie gebied is gelegen in centraal Italië. Hier vindt u nog de prachtige groene landschappen met heuvels die begroeid zijn met wijn- en olijfgaarden. Enkele mooie steden in de buurt zijn onder andere Assisi, Orvieto en Gubbio. Hier kunt u heerlijk rondwandelen en genieten van de typische Italiaanse cultuur. Uiteraard kunt u hier het beste verblijven in uw eigen vakantievilla in Umbrië. Vanuit uw eigen luxe, mooie huis kunt u op uw gemak de prachtige omgeving van Umbrië gaan ontdekken. Wij hebben hier alvast enkele voorproefjes voor u op een rijtje gezet zodat u weet wat u kunt gaan verwachten. 


Hieronder een kleine impressie van deze prachtige Italiaanse regio: 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.