maandag 19 november 2012

De Italian Coffee Handbags / Lamps zijn nu ook beschikbaar via Qucina / Parmesan Cheese Lamps


Welkom  bij Qucina! 
De webshop voor bijzondere producten met een culinair tintje.

Uitbreiding assortiment
Zo vlak voor de feestdagen zijn wij ons assortiment flink aan het uitbreiden met super leuke en bijzondere culinaire producten, kijk maar alvast rond op de website! Hou de website de komende tijd ook maar in de gaten want wij komen zelf ook weer met te gekke nieuwe lampen! To be continued...!Wat is er mooier dan een dampend kopje espresso te drinken onder het licht van je Italian Coffee Lamp? De lampen zijn vervaardigd van echte (gebruikte) koffieblikken. Kies je eigen favoriete koffiemerk als lamp.


iPad-sleeves zijn er in alle soorten en maten. Maar heb jij er al eens eentje gezien in je favo koffiemerk? De Coffee-I-Pad Sleeve is handgemaakt van gebruikte koffiezakken. Dus naast hip is het ook nog een verantwoord product.


Italian Coffee Bags zijn handgemaakte tassen van lege (gebruikte) koffiezakken. Hoe cradle-to-cradle (gerecycled) wil je het hebben? Elk exemplaar is daarom uniek. De koffiezakken zijn ook in de binnenkant verwerkt voor een stevig resultaat. Kijk hieronder voor de verschillende uitvoeringen.


Een lamp om je vingers bij op te eten!
De Parmigiano Reggiano is de koningin onder de kazen. Daarom verdient deze lamp het mooiste plekje in de keuken, huiskamer of kantoor van elke foodie. We maken de lamp met de hand en op bestelling. Wij bieden twee verschillende uitvoeringen aan: Classic en DLX. Kijk hieronder en kies welke bij jou past!

ITALIAN COFFEE HANDBAGS


Italian Entertainment And MoreGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.