woensdag 21 november 2012

In Beeld: MANUEL CAFFÈ, één van de meest vooraanstaande Italiaanse espressokoffiemerken in EuropaMANUEL CAFFÈopgericht in Italië, 1975 
Sinds 1989 in Nederland vertegenwoordigd
In alle werelddelen vestigingen en verkooppunten


Welkom bij één van de meest vooraanstaande espressokoffiemerken in Europa: MANUEL CAFFÈ


De Italiaanse smaak voor elk moment van de dag, in de horeca, op kantoor en voor thuis de perfecte espresso; u kunt tevens kiezen voor de Manuel Theemelanges en de speciaal geproduceerde Manuel Chocoladevariaties


Wilt u iets speciaals geven in verband met een verjaardag, jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis, kies dan voor onze kadoverpakkingen.


MANUEL CAFFÈ heeft één van de modernste koffiebranderijen ter wereld en combineert voor uw perfecte espresso vakmanschap, kwaliteit en de Italiaanse espressokoffietraditieHet verhaal van Manuel Caffè is sterk verbonden met een familie, die de originele visie van de oprichter kon continueren en opnieuw intepreteren, zodat dit leidde tot ontwikkeling op internationaal niveau.


De interesse in het branden van koffie was aanwezig bij de jonge Guiseppe De Giusti - eigenaar van Manuel Caffè - die in de jaren '50 het vak leerde bij een bedrijf in Conegliano in de provincie Treviso. Na enkele jaren in de industrie gewerkt te hebben ontwikkelde hij een passie voor het vak en dat leidde tot het openen van een koffiebranderij, die hij samen met zijn vrouw opzette. Dit was in het jaar 1975.Italian Coffee HandbagsGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.