maandag 1 juli 2013

BruidsButler verzorgt de totale organisatie van stijlvolle bruiloften in Italië, waarbij hoge kwaliteit de standaard is.BruidsButler bruidsparen houden van ‘La Bella Vita’.
Vaak hebben ze naast  een carrière, een druk sociaal leven. Het is juist dit leven wat ervoor zorgt dat ze geen tijd hebben om, 100% gefocussed, een ultieme Italiaanse droombruiloft te organiseren.


Claudia Labee

Inspiratie om BruidsButler te starten heb ik opgedaan nadat ik mijn eigen bruiloft in Toscane had georganiseerd. Daarnaast waren  er ook vrienden die wilden trouwen in Italië. Zij gaven aan dat er niet genoeg uren in een dag zitten om een Italiaanse droombruiloft te organiseren. Later merkte ik op dat veel stellen enorm opzien tegen het papierwerk dat er geregeld moet worden EN de grootste uitdaging is voor velen het omgaan met de eigenzinnige, Italiaanse manieren. Dit is dan ook de reden dat ik graag mijn ervaringen op het gebied van trouwen in Italië deel, zodat ik stellen kan helpen met het realiseren van hun eigen Italiaanse droombruiloft.

Door mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool ben ik geïnteresseerd geraakt in Gastronomie en Eventmanagement in het bijzonder. Het is juist mijn zakelijke achtergrond  die ervoor heeft gezorgd dat ik een goed gevoel heb ontwikkelt om de juiste mensen op het juiste moment met elkaar in contact te brengen. Combineer deze elementen met met mijn gevoel voor stijlvolle locaties en mix dit met mijn liefde voor Italie EN er ontstaat een perfecte basis voor een Italiaanse droombruiloft.
Het is tenslotte mijn missie om jullie Italiaanse droom werkelijk te laten worden!Voor Italiaans Entertainment tijdens uw BRUILFT (in Nederland en in Italie)

Smaakvolle CHOCOLADE CADEAU'S voor uw BRUILOFT GASTEN:
Chocoladepakketten.nl
Boek uw HUWELIJKSREIS naar ITALIE:
Boek uw HUWELIJKSREIS naar ITALIË:
bungalows, holiday-homes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.