donderdag 17 oktober 2013

Taste Italy organiseert een kerstuitgave van zijn Italiaans event Passione e Gusto op 8 december 2013

Noteer zondag 8 december 2013 in je agenda

Tussen 11:00 en 18:00 uur organiseert Taste Italy vzw een kerstuitgave van zijn Italiaans event Passione e Gusto. Je kan deelnemen aan deze Italiaanse beurs met je Italiaanse producten en diensten.

Locatie: 't Bauhuis te St. Niklaas in België
Passione e Gusto Natale

Reserveer vandaag nog je stand op ons Italiaans event. De inkom is gratis, onze aanhang is groot en het moment zeer geschikt voor de laatste cadeaus van eindejaar. Deelnemen kan vanaf slechts € 90. Vraag vandaag meer info en ons inschrijfdocument.


Verkoop Buonissimo magazine in je zaak

Bied ons gloednieuw Italiëmagazine Buonissimo aan via je zaak. Je wordt vermeld op onze site en verdient er nog aan ook, Wij zoeken nog VERKOOPPUNTEN in alle Vlaamse provincies + Brussel. Lees meer.

Bezoek en LIKE onze Facebook pagina!

Taste Italy Website.

Buonissimo Website.WELKOM OP PASSIONE E GUSTO

Wanneer Passione e Gusto in een stad langskomt, wordt deze voor die dagen omgevormd tot een enclave van het Italiaanse schiereiland. Dat de vlag "Passione e Gusto" hiebij de volledige lading dekt, mag wel duidelijk zijn. Een ruime waaier aan producten, die iedereen zo nauw associeert met Italië, zijn immers vertegenwoordigd.

“Gusto”, het Italiaanse woordje voor smaak wordt vertegenwoordigd door tal van standhouders die u graag het beste van Italië presenteren op het gebied van wijn, gastronomie en delicatessen. De meest voor de hand liggende producten, zoals wijnen en pasta, zijn natuurlijk van de partij. Maar ook verse vleeswaren en zuivelproducten, olijfolie, producten op basis van truffels, speciale likeuren, zelfs bioproducten uit het land van de laars kunnen geproefd worden.

“Passione” is voor eenieder dadelijk verstaanbaar, met name de “passie” waarmee Italiaanse producten gemaakt worden. Bewonder prachtige luxe design uurwerken, of maak uw keuze uit designmeubels van Italiaanse makelij. Wil u liever zelf aan den lijve ondervinden hoe Italië u raakt, kan u uw reis reeds boeken voor volgende zomer. En tijdens uw wandeltocht langs de standhouders komt u ongetwijfeld hier en daar een Fiat 500 of Vespa tegen...

Ons event Passione e Gusto gaat steeds door in nauwe samenwerking met de stad waar neergestreken wordt, en met plaatselijke of regionale Italiaanse culturele verenigingen. De gehuurde locatie krijgt voor de gelegenheid een volledig Italiaans tintje. De catering is afgestemd op een Italiaans smakenpallet. 


ITALIAN ENTERTAINMENT AND MORE

bungalows, holiday-homes


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.