dinsdag 8 oktober 2013

Zaterdag 9 november keert "Da Gustare" terug in Amsterdam.

Na de succesvolle editie 2012, komt Amsterdam Da Gustare met een nieuw evenement in samenwerking met culturele instelling Mediamatic.


Dit jaar is Amsterdam Da Gustare ingericht als een Italiaanse lounge-bar, waar je heerlijk kunt eten en drinken. Je kunt naar muziek luisteren en de dag doorbrengen in totale relax. 
De prachtige 19e eeuwse Van Gendthallen aan de VOC-kade zijn het decor voor talloze interessante activiteiten. 
Denk bijvoorbeeld aan wijn- en olijfolieproeverijen onder de deskundige begeleiding van Italiaanse sommeliers, workshops verse pasta, gratis lezingen over voedselallergieën en een culinaire ontdekkingstocht door Italië om kennis te maken met heerlijke streekgerechten. Je kunt een praatje maken met de producenten van hoogwaardige Italiaanse lekkernijen of je pas gekochte kookboek laten signeren door de Italiaanse kookboekenschrijfsters Antonella Barbella en Nicoletta Tavella. Ook de kinderen worden bezig gehouden met diverse activiteiten.Om lekker te smullen ben je bij Amsterdam Da Gustare op het juiste adres, want diverse Italiaanse restaurants (allemaal in het bezit van het keurmerk Marchio Ospitalità Italiana) laten je proeven van hun specialiteiten. 

Dit is slechts een kleine greep uit het gevarieerde aanbod van Amsterdam Da Gustare.
Ga naar onze site www.dagustare.com voor meer informatie. 
Of volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Wil je dit evenement niet missen? 
Reserveer dan direct je kaartje op www.dagustare.com. 
Voor deelname aan het buffet van heerlijke antipasti en pastagerechten, het evenement en een Mediamatic-lidmaatschap van een maand betaal je slechts € 27,50. 
En als vriend van Nero d'Avola krijg je zelfs € 2,50 korting. Vul hiervoor de code NERO in op het online reserveringsformulier.
De kaarten zijn alleen via voorverkoop op www.dagustare.com verkrijgbaar.

Tot ziens bij Da Gustare!
Hartelijk groet,
Marina Vizzinisi


Datum : Zaterdag 9 november 2013
Tijd : 12.00 tot 21.00 uur
Locatie: Mediamatic Fabriek - VOC-kade 10 - 1018 LG Amsterdam


Da Gustare (Om te proeven) is een project door en voor kleine Italiaanse producenten van wijn en delicatessen voor de directe promotie van bekende en minder bekende specialiteiten. Dit gebeurt door middel van o.a. reizende evenementen, proeverijen, kook- en wijnlessen, lezingen, voor particulieren en vaklieden.


Het ECHTE ITALIE is in onderdelen ook te boeken voor uw evenement via Italian Entertainment And More!

Nog meer Italie op Italian Links And More!
BuyYourWine.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.