vrijdag 20 december 2013

Viva Italia - Pinksterzondag 8 juni 2014 - TT Circuit Assen - Informatie voor bedrijfsdeelname!

Ook in 2014 mag Viva Italia niet ontbreken op de kalender van het TT Circuit Assen.
De datum wordt pinksterzondag 8 juni!


Video impressie Viva Italia 2013

Hij is klaar, de official videoreportage van Viva Italia! 2013, drukker en gezelliger dan ooit met heel veel moois. Deze video is gemaakt door Peter Schwillens van Monde Creative Studios met dank aan Evenbeeld Producties voor de rijdende beelden van de Ferrari F1 uit 1951.



Voor Bedrijven:

Track & Media Pakket

Voor autoimporteurs, autofabrikanten, autodealers bieden we speciale track en media pakketten, waarmee u baantijd reserveert, waar u exclusief met klanten, gasten of personeel kunt rijden op het circuit. Aangevuld met media aandacht op de websites, exposure tijdens het event. Hieronder treft u een drietal pakketten aan. Naar wens kunnen we het pakket op maat maken, met meer of minder entreetickets of meer of minder baantijd.


Eventsponsoring

Wees onderscheidend en sta als sponsor extra prominent in de spotlights! Gegarandeerde aandacht, merkbeleving en vooral binding met uw doelgroep!

Elk evenement heeft natuurlijk haar eigen website, database,  mediapartners en community. Zowel in real life als online. Op ieder front zijn diverse effectieve exposuremogelijkheden als sponsor voor uw merk die zeker binnen uw begroting vallen...


Event Info


Viva Italia! Is gericht op alle Italiaanse merken, of het nu oude glorie of moderne trots betreft. Viva Italia! is een initiatief van de ervaren evenementenorganistor 402 Automotive, die tal van bekende festivals op haar naam heeft staan,zoals het Nationaal Oldtimer Festival, Paddock Porsche Scene en de American Sunday. Het evenement zal zich 402 kennende daarom onderscheiden door een gevarieerd programma aanbod op de baan en op de paddocks...


Standhuur & Sampling


Uw bedrijf mag op dit evenement niet ontbreken. Wij hanteren heldere en scherpe tarieven waarmee u uw doelstelling makkelijk kunt bereiken. Of het nu gaat om promotie, directe verkoop of branding. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en tarieven.

Programmasponsoring

Naast de sponsoring op evenement niveau, kunt u ook kiezen voor het “adopteren” van programmonderdelen, een paddock of tribune. Zo zijn er met toonaangevende bedrijven reeds populaire concepten uitgewerkt. Een aantal prachtige voorbeelden zijn bijvoorbeeld de Meguiar’s Show & Shine Contest, Toyo Tires Time Attack, Recaro Remarkable Race Quiz en de Toyo Tires Shootout.



Italian Entertainment And More




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.