vrijdag 31 januari 2014

GEZOCHT! Deelnemers voor het 22e Internationale Festival van het Italiaanse Lied "Italianen in de Wereld"

Twintig jaar geleden is in Brussel, de hoofdstad van Europa, de vereniging opgericht om de Italiaanse Taal en Cultuur in het buitenland,  door middel van Music Events (onder de naam ACIEM), te bevorderen en te promoten. 



De oprichter en voorzitter Luigi Perruccio, bekend in de muziek scène met de naam Andrea Vezzani, besloot om aan alle jonge zangers en zangeressen van Italiaanse afkomst een 'muzikale kans' te geven in het buitenland! 

Dit was het begin van de eerste Internationale Festival van het Italiaanse Lied "Italianen in de Wereld", welke jong talent een kans gaf om zichzelf te presteren op prestigieuze locaties aan de voorkant van platenmaatschappijen, de radio stations, lokale televisie en VIP-gasten.

Experts uit de muziekindustrie hebben de laatste jaren ook 'acte de présence' gegeven, waaronder de grote schrijver- componist Giulio Rapetti aka "Mogul", Nilla Kant, Toto Cutugno, I Cugini di Campagna, Umberto Tozzi, Salvatore Adamo en presentatoren als Magalli Giancarlo, Daniele Leads, Maria Teresa Ruta, Antonella Clerici en Enrico Montesano (als erevoorzitter).

Maar ook bekende persoonlijkheden op het gebied van politiek zoals de geachte minister van Buitenlandse Zaken Franco Frattini, die met zijn patronage jaren ons heeft vereerd met zijn aanwezigheid (e.v.a.)

Dit jaar (22 maart 2014 vanaf 20:00 uur) zal de ACIEM voor de 22e editie van het festival worden gehouden in:  
Auditorium "Passage 44", Boulevard du Jardin Botanique 44, 1000, Bruxelles 

Iedereen die wenst deel te nemen als zanger / zangeres bij het Internationale Festival van het Italiaanse Lied "Italianen in de Wereld" kan contact op gaan nemen met de organisatie:

Tel:. 0032 (0) 2.736.54.25 - Gsm: 0032 (0) 486.06.29.61 - Email: Luigi Perruccio



Italian Entertainment And More


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.