Dit keer met extra medewerking van het wijnhuis Sardus Pater uit Sant Antioco, Sardinie.
Heb je interesse deze wijnen te leren kennen, kom dan even langs op deze beurs.
Ze brengen mee hun riserva Is Arenas, bekroond met meerdere prijzen waaronder de gambero rosso 3 bicchieri, maar ook de Nur, een iets jongere, en lichte wijn.
Een vermentino, Terre Fenice en het stokpaardje, de AD 49.
Dit is een uniek product, de enige vermentino doc die op klassieke wijze gemaakt is als spumante Brut.
Meerdere oenologen hebben hier al enthousiast op gereageerd.
Uiteraard zijn er ook allerlei heerlijke sardijnse hapjes te proberen, zoals de salciccia, verschillende soorten pecorino en er wordt een speciaal menu sardo gemaakt door kok Toni Cammilleri van Sardinietrips.
Hij maakt een van zijn specialiteiten Cous Cous Carlofortino oma's recept.
Dit is in het bijbehorende restaurant te bestellen samen met een van de wijnen van Sardus pater.
Ik zou het leuk vinden je te ontmoeten op deze beurs!
Een hartelijke groet vanuit Sant Antioco,
Monique van Proosdij
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.