dinsdag 8 juli 2014

De twaalfde editie van het Italië Evenement is met recht het ‘Italiaanste’ feest van het jaar 2015!

Italie Evenement Smaak en Stijl 2015. Noteer de datum maar alvast in je agenda!Het Italië Evenement 2014 ligt al weer weken achter ons en ook Italia @ Zandvoort 2014 is inmiddels verleden tijd. Maestro Events was verantwoordelijk voor een uitverkocht lifestyleplein op het circuit en wij kijken met veel plezier terug op deze twee prachtige feesten in Haarzuilens en Zandvoort. Hoog tijd nu om het echte Italië op te zoeken, want de vakantie is nabij. Maar dat doen we niet zomaar…Voordat we de koffers pakken, maken we graag een afspraakje. Op 29, 30 en 31 mei 2015 namelijk vindt de 12de editie van het Italië Evenement plaats! Ook volgend jaar zullen wij u verwennen met vele vertrouwde en nieuwe smaakmakers op de sfeervolle pleinen en uiteraard is er ook weer een Italian Night geprogrammeerd. Vergeet niet deze data in uw agenda te noteren, want de ervaring heeft dit jaar geleerd dat de tickets over de toonbank vliegen!

Ter herinnering hierbij nog een paar sfeervolle plaatjes van de editie 2014 en dan rest ons niets anders dan de beste wensen: BUONE VACANZE!!Italië Evenement 2014: GRANDE FESTA!


De elfde editie van het Italië Evenement was met recht het ‘Italiaanste’ feest van het jaar. Meer dan 26.000 bezoekers kwamen naar la piccola Italia (klein Italië) rond Kasteel de Haar om te proeven en te ontdekken wat Italië zo bijzonder maakt. Pizza bijvoorbeeld! Tijdens de eerste editie van het Campionato della Pizza werd namelijk de allerbeste pizzabakker van Nederland verkozen: Ciro Cuciniello van Mangiassai uit Amsterdam. Maar ook de Italian Night en de komst van de culinaire Chiappa Sisters, schrijver Rik Felderhof (nieuwe roman) en zanger Rocco Granata (Mondo Italia Award) waren dit jaar hoogtepunten. Met het zonnige Italië Evenement is de zomer daadwerkelijk begonnen en kunnen we ons opmaken voor andere Italiaanse feestjes.

Italian Entertainment And More

KORTING met de GO ITALY CARD:
Koop vandaag nog de Go Italy Card voor maar € 15!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.