dinsdag 5 augustus 2014

Uniek! Toscaanse auto rally in oktober. Il Rally Classico della Toscane 2014.

Ontdek Toscane... in een klassieke auto! 

Geniet met collega's of relaties gedurende 4 dagen in oktober van het beste dat Toscane biedt. Schitterende rally-trajecten, telkens in een andere klassieke auto, een milde vorm van competitie en volop ruimte om nader met de Toscaanse cultuur en keuken kennis te maken. Er is nog plek voor 2 groepen met max. 30 personen. Zorg dat u er snel bij bent!

Il Rally Classico della Toscane 2014 onder de professionele begeleiding van Chrome.

De Chrome Klassiekers 9 t/m 12 oktober 2014 en 12 t/m 15 oktober 2014:

Ziet u zichzelf in een Alfa Romeo Giulia spider uit 1962 door eeuwenoude Etruskische dorpjes rijden? De bochtige weggetjes bedwingen in een Engelse Triumph of MG? De plaatselijke bevolking jaloers maken door bij het koffiebarretje te stoppen met een knaloranje Porsche uit 1966? Wij maken uw mooiste dromen waar! Op twee trucks vervoert Chrome 16 van de mooiste klassiekers uit de Chromestal voor u naar Toscane. Begeleid door een team technische mannen dragen wij er zorg voor dat onze sportwagens uit de jaren zestig de basis vormen van een unieke belevenis.


Individuele inschrijving 16 t/m 19 oktober:

Naast de zakelijke reeks rally’s organiseert Chrome ieder jaar een rally-event voor individuele inschrijving. Per team van twee personen kunt u zich inschrijven om u te meten met de overige deelnemers. Ook bij deze rally geldt de combinatie van een milde competitie met al het moois dat het Toscaanse landschap en de lokale keuken u bieden. Ieder traject rijdt u in een andere Chrome klassieker door de landschappen van de Chianti Vallei en de ‘Val di Pesa’, door eeuwenoude Etruskische dorpjes en langs plekjes waar slechts weinig toeristen u zijn voorgegaan.


De stal:

Als basis voor uw beleving staan diverse automobielen voor u klaar, voornamelijk open sportwagens uit de jaren ’60. U hebt de keuze uit diverse Alfa’s, FIAT, MG, Triumph, Porsche, Peugeot, Morgan, Austin Healey.


Hotel:

Als basis voor deze Toscaanse activiteiten opereren wij vanuit het vier-sterren hotel Villa San Paolo met een prachtige spa, gelegen onder de rook van het oude – van oorsprong Etruskische – dorp San Gimignano. 

Interesse voor deelname? 
Mail naar Italian Entertainment voor verdere mogelijkheden en beschikbaarheid.

Italian Entertainment And More
Vakantiehuizen Toscane
Fashion Italia 468x60

468 x 60 bannerGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.