maandag 8 december 2014

TIP! Azienda Italia. Het pure Italie.

De gezellige december maand is een mooie tijd om uw meest ideale privé vakantiewoning of een appartement op een sfeervolle agriturismo (vakantieboerderij) te boeken.

Op de website van Azienda Italie staat een uitgebreid, persoonlijk geselecteerd assortiment. Zodoende kan Azienda Italia u optimaal informeren over het over het comfort, de ambiance en de omgeving.

bezoek de WEBSITE
Al 15 jaar is Azienda Italia specialist in sfeervolle kindvriendelijke agriturismo en privé vakantiewoningen met zwembad in Toscane, Marche, Umbria, meer van Bolsena, Sabina en sinds kort Piemonte

Voor juli en augustus hoeft u uw boeking pas definitief te maken voor 31 december. Aanbetalen hoeft pas eind januari.

En..wij hanteren dezelfde prijzen als de eigenaren (laagste prijsgarantie).Hieronder speciale aandacht voor een minder bekend gebied vlakbij Rome; Sabina


In de bergstreek ten noordoosten van Rome, liggen de heuvels van de streek Sabina inclusief de Monte Sabina, zichtbaar vanuit Rome. Een onontgonnen gebied met prachtige bosrijke heuvels, olijvenplantages, een overvloed aan wijngaarden en adembenemende uitzichten. De charme van dit relatief onbekende gebied, met zijn olijfbomen en wijngaarden en de nabijheid van de middeleeuwse en renaissance geneugten van Italië maakt het ook een prachtige streek voor een ontspannen en culturele vakantie.


De grootste bezienswaardigheid is natuurlijk Rome. Op 20 km van Sabina vindt u de eerste oprit van de Autostrada richting Rome, terwijl er ook diverse stations zijn, waar zeer regelmatig treinen vertrekken naar en aankomen direct van Rome (reistijd naar centrum 45 minuten).


Wilt u meer vrijblijvende informatie, belt 0313-471104 of mailt u ons gerust.
dit artikel wordt u aangeboden door:
bezoek de WEBSITE


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.