maandag 26 januari 2015

Italië is weer in Nederland! Het Italië Evenement Smaak en Stijl 2015.

Italië is weer in Nederland, of beter gezegd, het aftellen is begonnen! Het lijkt zover weg, maar over 4 maanden is het weer zover, dan is Italië echt terug in Nederland, in ieder geval voor een weekend.


Op 29, 30 en 31 mei worden de tuinen en park van kasteel de Haar weer omgetoverd tot Italiaans grondgebied. Het grootste Italiaans evenement van Nederland en de Benelux. Voor de 12e keer weer een spektakel met vele workshops, modeshows, optredens, gezellige terrassen. Maar ook weer het ontmoetingspunt voor de liefhebbers van La Dolce Vita.

Dat het een belangrijk moment van het jaar is, getuigt niet alleen de deelname van de vele hoofdsponsors die al jaren het evenement ondersteunen, dit jaar zelfs een nieuwe, maar ook van de oh zo belangrijke kleinere bedrijven die juist in gesprek willen komen met Italiëliefhebbers.

Ook dit jaar zijn er weer vele nieuwe activiteiten: la Mamma Gelato van het Jaar, La Grande Festa, la Piazza degli Sposi, maar ook een unieke kans: varen met echte Venetiaanse Gondels in de grachten van het kasteel. Wat een uniek fotomoment! Voor het eerst in de geschiedenis van de Haar! Kortom. Noteer de datum in uw agenda zodat wij, u en de vele Amici elkaar gaan ontmoeten bij het “Italiaanste” evenement van het jaar.Ook dit zal Italian Entertainment wederom een bijdrage gaan leveren!

Bezoek onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.