donderdag 26 februari 2015

Spettacolo Sportivo 2015. Een groot Alfa Romeo festijn op het TT-Circuit van Assen (22 en 23 augustus).

Hierbij wil ik jullie uitnodigen om aanwezig te zijn op het Spettacolo Sportivo. Zoals Elk jaar weer een groot Alfa Romeo festijn.

Na twee jaar Zandvoort doet het Spettacolo Sportivo Alfa Romeo het TT-Circuit van Assen weer aan. Toen we daar in 2012 waren was het nogal fris, om niet te zeggen koud. Dat lag aan het vroege tijdstip in het jaar (eerste weekend van mei) en dat zal ons dit keer niet gebeuren, het Spettacolo staat nu gepland voor het weekend van 22 en 23 augustus.


Een tweedaags evenement met races, vrij rijden voor leden, rijdstijlcursussen op hoog niveau, expositie van bijzondere modellen, Alfa Kids Club en nog veel meer. Uiteraard draait alles bij dit evenement om het mooie Italiaanse merk Alfa Romeo.

Hoofdthema voor 2015 is de Alfa 75, die 30 jaar daarvoor het levenslicht zag. De gezinsbolide, onder leiding van Ermanno Cressoni in Alfa Romeo's Centro Stile ontworpen, kreeg die naam omdat Alfa in 1985 75 jaar bestond.

Naast het 75-thema zullen er nog wat kleinere maar interessante thema's zijn, maar die verklappen we nog niet. Het programma omvat verder weer vele vertrouwde activiteiten. Mocht u een indruk willen krijgen van ons Spettacolo Sportivo bekijk dan even deze link. 


Vorig jaar hebben we een geweldig weekend gehad met een leuke sfeer. Deze hopen we ook dit jaar weer te mogen krijgen. Er is beperkt plek dus wees er snel bij!

Wij zullen in ieder geval ons uiterste best voor doen om er weer een super evenement van te maken!

Cordiali saluti,

Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters

Het evenement op Facebook.

Interesse om als EXPOSANT deel te nemen? Lees dan onderstaande formulieren en meld u aan!

Spettacolo Sportico wordt u mede aangeboden door:
Bezoek onze website.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.