dinsdag 24 februari 2015

Verkoop van toegangsbewijzen voor de World Expo Milano 2015 in Nederland en België! - 'Feeding the Planet, Energy for Life'

De Wereld Expo van Milaan heeft als thema 'Feeding the Planet, Energy for Life', en zal plaatsvinden tussen 1 mei 2015 en 1 november 2015. Ook Nederland heeft een paviljoen op de Expo.


Het moederbedrijf van Dolcevia, Harper‐Douglas Max LLC, is op 9 februari 2015 officieel aangesteld als reseller voor de verkoop van toegangsbewijzen voor de EXPO Milano 2015 voor Nederland, België, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

De EXPO Milano 2015 verwacht 144.000 Nederlandse bezoekers en 60.000 Belgische bezoekers. 
De wederverkoop van de toegangsbewijzen is ietwat chaotisch van start gegaan, maar lijkt nu toch redelijk op de rails te zijn gezet. 

Er zullen tevens incentive en groepsprogramma's beschikbaar zijn inclusief hotels voor de steden Milaan, Bologna en Turijn.
Groepstickets en incentives met korting kunnen ook via ons worden aangevraagd. 

Voor grotere (reis)organisaties is tevens een reseller contract mogelijk. 


VOORVERKOOP TOEGANGSBEWIJZEN CONSUMENTEN

De voorverkoop loopt tot en met 30 april, tot en met deze datum zijn toegangsbiljetten tot 20% goedkoper. 
Deze tickets worden elektronisch verstuurd en er zijn via de website GEEN boekingskosten of dossierkosten aan verbonden.

1 dag Open ticket € 32,- / 2‐daags Open ticket € 57,- / 1 dag ticket op vaste datum € 27,- /  2‐daags ticket op vaste datum € 47,- /  Kinderen (3‐14) € 16,- /  Kinderen (0‐3) gratis.

Na de opening op 1 mei bedragen de prijzen voor volwassenen respectievelijk € 39,-, € 67,- , € 34,- en € 57,-.


Voor reisorganisaties en andere grootverbruikers bestaat de mogelijkheid om als sub‐agent te worden aangesteld zodat zij de verkoop in eigen hand kunnen houden. Hierbij moet de verkoop van ten minste 200 tickets kunnen worden gegarandeerd.


TOEGANG en VEILIGHEID

De EXPO Milano 2015 wordt streng beveiligd. Toegang tot het terrein gaat op dezelfde manier als op vliegvelden. Iedereen wordt gescand. De verwachte wachttijden bij de controle zullen 20‐30 minuten belopen voor publiek dat al in het bezit is van een toegangsbewijs.

Heeft men nog geen toegangsbewijs dan komt daar nog de tijd voor de aankoop aan de kassa bij. Het verdient dus aanbeveling om vooraf een toegangsbewijs te kopen. De prijzen in de voorverkoop tot 1 mei zijn bovendien een stuk goedkoper.Interesse in het BESTELLEN van 
GROEPS TICKETS?
Stuur dan een bericht naar info@italielinks.nl 
zodat wij de bestel procedure voor u kunnen opstarten.

De EXPO MILANO 2015 tickets worden u mede aangeboden door:
Bezoek onze website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.