donderdag 19 januari 2012

Fiat Group presenteert de derde editie van Italia a Zandvoort op 24 juni 2012


Hét evenement voor Italiaanse auto’s en lifestyle
• Fiat Group presenteert nieuwste modellen van alle merken

• Nog meer aandacht voor Italiaanse lifestyle
• Spectaculaire autosportdemonstraties
• Primeur: Concours d’Elegance

Op 24 juni 2012 presenteert de Fiat Group tijdens Italia a Zandvoort, de derde editie in de huidige opzet, weer haar volledige merk- en modelprogramma op het Circuit Park Zandvoort. Daarnaast worden er opnieuw tal van andere activiteiten georganiseerd. Vorig jaar werd het evenement bezocht door zo’n 46.000 liefhebbers van Italiaanse auto’s en lifestyle. De organisatie verwacht ook komende editie weer een grote opkomst.


Binnen de Fiat Group zijn tal van merken actief die allemaal hun opwachting maken tijdens Italia a Zandvoort 2012. Zo is uiteraard Fiat vertegenwoordigd, terwijl het volledige Lancia-gamma, dat ingrijpend is gewijzigd en uitgebreid, veel aandacht zal trekken. Natuurlijk ontbreekt ook Alfa Romeo niet op het circuit en zal menig hart wat sneller gaan kloppen bij het zien van de fraai gelijnde sportievelingen. Net als vorig jaar zullen ook Ferrari en Maserati niet ontbreken tijdens Italia a Zandvoort 2012. Met medewerking van de Nederlandse Ferrari- en Maserati-dealers zullen de nieuwste modellen worden getoond. Maar bij een circuit hoort ook actie op de baan en daar wordt momenteel door de organisatie hard aan gewerkt. Zo maakte vorig jaar de supersnelle Maserati MC12 FIA GT-auto veel indruk bij de bezoekers en wordt er nog gepraat over de demo rides door Gerard de Rooy met zijn Dakar Iveco-truck. Beide worden komend jaar weer verwacht aangevuld met andere, spectaculaire demonstraties door supersnelle (auto)sportwagens.

Namens Fiat Group Automobiles Netherlands licht PR-directeur Hans Vervoorn toe: “Wij leggen ieder jaar de lat hoger om het voorgaande succes te overtreffen. Qua bezoekersaantallen kan het nauwelijks beter en de gehele organisatie werkt er hard aan om de toegang en de logistiek voor de bezoekers verder te verbeteren. Daarnaast zal nog meer aandacht worden geschonken aan lifestyle-evenementen en aantrekkelijke activiteiten. Wij zijn dan ook blij dat de samenwerking met Radio 538 voor live-radio-uitzendingen wordt voortgezet. Volledig nieuw zal het Concours d’Elegance zijn, waarbij wij op zoek gaan naar de mooiste Italiaanse klassiekers.”

Italia a Zandvoort was vorig jaar het grootste spektakel op het Circuit Park Zandvoort met het hoogste aantal bezoekers. Wie verzot is op Italiaanse auto’s en een voorliefde heeft voor Italiaanse lifestyle en design moet 24 juni nu al in de agenda zetten.

Bron: AutoPlus

 

Nog meer ITALIE

Uw dagelijkse portie Italiaans Nieuws

Italiaans Entertainment voor uw evenement!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.