donderdag 19 januari 2012

Il Matrimonio Italiano - Trouwen In Italie - Italiaanse Bruiloft

Il Matrimonio Italiano is een jong bedrijf dat jullie een prachtige dag kan verzorgen. Gevestigd in de romantische heuvels van Cattolica (Adriatische kust), met aan het roer een Nederlandse "Mamma" en vrouw van een echte Italiaan. Een voormalig KLM stewardess die met passie en ervaring een magische dag organiseert!

De gedachtegang achter Il Matrimonio Italiano is om een onvergetelijke dag te organiseren op typisch Italiaanse wijze vol passie en romantiek, die overeenkomstig jullie wensen wordt omgetoverd tot een uniek trouwfeest.

Het gebied waar de trouwerijen gehouden worden ligt in de regio La Romagna, in de glooiende heuvels van Montegridolfo, Mondaino en Saludecio, dichtbij de beroemde en geweldig mooie steden zoals Urbino (25 km), San Marino (29 km) en Pesaro (23 km). De prachtige kust van Cattolica en Rimini ligt op 40 autominuten afstand. Het houden van een huwelijk in deze streek is uitermate geschikt omdat er hier nog mooie, niet ontdekte plekjes zijn in het echte, authentieke en romantische Italië.

Zie je het al voor je, jij en je lief, hand in hand...
       

Léontine zal de gehele dag aanwezig zijn om alles te coordineren en vertaalwerkzaamheden te verrichten. Misschien willen jullie wel trouwen in Nederland en hier het feest houden met al jullie familie en vrienden....

Wij verzorgen uw dag van A tot Z, van beeldig bruidsboeket tot Ferrari, van wijnproeverijen tot welkoms- diners op oude dorpspleintjes voor jullie en de gasten. Het enige wat jullie moeten doen is ons mail sturen met daarin jullie wensen en wij spelen daarop in. Er is voor elk budget een te gekke dag te organiseren.

Wij werken alleen maar samen met lokale, professionele vakmensen met liefde voor hun vak, die garant kunnen staan voor een goed product.

Italiaanse trouwpakken
Tevens hebben wij een samenwerkingsverband met onze "sarto" Michèl van Zon. Tbedressed is onze specialist in Nederland die prachtige Italiaanse trouwpakken op maat maakt. Maak vrijblijvend een afspraak met Michèl en laat je adviseren.

Prachtig ITALIAANS ENTERTAINMENT (en meer) voor tijdens jullie BRUILOFT in Nederland maar OOK in Italië kun je boeken bij: Italian Entertainment And More

Nog meer Italie op Italian Links And More

Volg ons dagelijks Italiaans NieuwsGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.