maandag 13 februari 2012

Italian Coffee Lamps - Lampada Baratollo Caffe - Italiaanse Koffie Lampen


Duurzame en milieu vriendelijke LAMPEN gemaakt van lege koffieboon blikken voornamelijk van Italiaanse koffiemerken.

De koffielampen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar waardoor ze breed toepasbaar zijn.

De breed stralende versie is zeer geschikt boven de eettafel (in een restaurant, bij u thuis), boven de lounge hoek of salon tafel of als functionele verlichting boven de leestafel.

De versie met de spot verlichting leent zich bij uitstek om het uitlichten van objecten, schappen met producten, boven de counter en kassa tafel en natuurlijk als verlichting van de bar en de espresso machine!


Er zal een uiteenlopende range van lampen met verschillende toepassingen en koffiemerken komen.

Veel productie materiaal zal worden betrokken uit het recycle circuit en fabricage / assemblage zal (deels) plaatsvinden door de Sociale Werkplaats.

Dus naast een milieu vriendelijk product is het ook een Maatschappelijk Verantwoord product.

Geïnteresseerden die dit product willen gaan opnemen in hun verkoop assortiment of bedrijven (voor maatwerk invulling en levering) kunnen direct met Italian Coffee Handbags contact op nemen.

Overige directe verkoop zal plaatsvinden via onze verkoopadressen.

Voor de productie van deze unieke en trendy lampen zijn wij continue op zoek naar lege gebruikt 3 kG horeca koffieboon blikken (andere formaten zijn ook welkom voor de overige hergebruik toepassingen!).
Italiaanse koffiemerken hebben de voorkeur maar overige koffiemerken zijn ook bruikbaar.


En naast onze lampen hebben wij natuurlijk ook het concept de Italiaanse Koffie Handtassen, gemaakt van lege gebruikte koffieboon foliezakken.


Kortom: TAStbaar hergebruik van verpakkingsmateriaal uit de koffie industrie waardoor we een positieve bijdrage leveren aan het milieu!

Lever ook een bijdrage aan het milieu en lever uw lege koffie verpakkingsmateriaal bij ons in en/of verkoop onze producten door opname in uw assortiment!Italiaanse Koffie Concepten op uw evenement vindt u bij Italian Entertainment And More


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.