dinsdag 14 mei 2013

Maestro Events presenteert op het Circuit Park Zandvoort: Italia A Zandvoort 2013


Maestro Events, bekend van de vele Italiaanse evenementen tovert dit jaar het Circuit Park Zandvoort om tot een waar paradijs met het evenement “Italia a Zandvoort 2013” (Zondag 30 Juni 2013)


Zoals u van ons gewend bent zullen wij de Italiaanse beleving en gastvrijheid combineren om samen met U “uw” producten te laten samensmelten. Dit alles om ± 40.000 bezoekers een evenement met totaalbeleving te geven.Displaying is altijd al een belangrijk marketingtool geweest. Wij zijn dan ook van mening dat juist om in deze economisch mindere tijden, het extra belangrijk is om uw bedrijf en producten verantwoord te etaleren.

Maestro Events
Wij zijn dan ook van mening dat een evenement als deze bij uitstek geschikt is om de markt uw vertrouwen te geven.


Zoals u al weet zal Italia a Zandvoort ook dit jaar weer een ontmoetingsplaats zijn voor liefhebbers van Italiaanse auto’s en lifestyle. Centraal bij het temperamentvolle festival staan de gemotoriseerde voertuigen, van klassiek tot modern. Bij Italia a Zandvoort zal iedereen zijn vingers aflikken bij het ervaren van de Italiaanse weelde. Naast de vele bijzondere Ferrari’s, Maserati’s, Lancia’s, Abarth’s, Fiat’s en Alfa Romeo's is er volop aandacht voor de Italiaanse keuken, mode en lifestyle met dit jaar overgoten door een bijzonder sausje van Maestro Events.Meer info is hier te vinden.

Italian Entertainment And More


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.