donderdag 11 juli 2013

Voor de fans van DitIsItalie.nl: win een Italian Coffee Handbag

Binnen enkele dagen heeft DitIsItalie.nl 750 fans op Facebook. Meraviglioso! Dat moet natuurlijk gevierd met een leuke prijs die we verloten onder onze volgers! Van Italian Coffee Handbags mogen we een originele Multi Media Sleeve weggeven. Een hippe tas gemaakt van gebruikte koffiebonenzakken, waarin je je netbook of tablet veilig op kunt bergen.

Italian Coffee Handbag
Wil je kans maken op deze bijzondere tas? ‘Like & share’ dan dit bericht op Facebook. Onder de deelnemende fans van onze Facebook-pagina verloten we vervolgens de tas. Hoe deze er precies uitziet, kunnen we je vooraf niet vertellen. Het is maar net welke koffiezakken op voorraad zijn, want de tas wordt speciaal voor jou gemaakt. En nee, de iPad is helaas niet inbegrepen.

Italian Coffee Handbag

Wat is een Italian Coffee Handbag?

Italian Coffee Handbags zijn handgemaakte tassen van lege zakken van koffiebonen of gemalen koffie. Elk model en exemplaar is daarom uniek en gezien de kleine oplagen zitten er ook echte ‘collector’s items’ tussen.
Italian Coffee Handbags worden lokaal, in Nederland, geproduceerd door de sociale werkplaats en vakmensen uit verschillende ateliers. Naast een milieuvriendelijk product (want: hergebruik van koffiezakken) is het dus ook nog een maatschappelijk verantwoord product.
Buiten dat is een Italian Coffee Handbag gewoon heel uniek en mooi. Meer informatie over Italian Coffee Handbags en de verschillende mogelijkheden vind je op www.italiancoffeehandbags.nl.


Wereldkoffie is de koffiebonen webshop


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.