donderdag 11 juli 2013

Kookworkshop 'Qucina Italiana' - De moeder aller keukens! - Culinaire reis door Italë



De moeder aller keukens! Tijdens onze culinaire reis door Italië hebben wij vele kookworkshops gevolgd en zijn we naar verschillende producenten geweest. Deze ervaringen willen wij graag met jullie delen tijdens deze kennismaking met de Italiaanse keuken.

Iedere maand stellen we een mooi menu samen waarbij we zorgen dat het iedere keer weer een groot Italiaans kookfestijn wordt! Tijdens de workshops gaan we wat dieper in op de traditionele gerechten en geven we er ook een handige draai aan zodat de recepten ook thuis makkelijk te bereiden zijn.
Laat je verleiden door de overheerlijke Italiaanse smaken en reserveer nu je plekje in één van de Qucina Italiana workshops!


Qucina op Facebook.

De website van Qucina.


Viva Le Marche Proeverij

Tijdens deze heerlijke proeverij proef je de waanzinnige streekproducten uit de regio Le Marche. Deze regio is (nog) niet zo bekend als bijvoorbeeld Toscane, maar de echte Italië-kenners weten Le Marche steeds meer te vinden. Tijdens 'Viva Le Marche' kun je proeven waarom!

Voor deze proeverij hebben we iemand uitgenodigd die woont in Le Marche en hier een eigen druiven- en olijfgaard heeft. Als kenner van de regio weet hij precies waar je de beste producten krijgt. En deze laat hij ons tijdens 'Viva Le Marche' proeven.

Tijdens deze proeverij kun je volop proeven van heerlijke wijnen, olijfolieën, worsten, pasta's etc. allen uit de regio Le Marche.

De proeverij zal ongeveer 3,5 uur duren. Bestel hier je tickets!

Boek uw vakantie naar Italie via onze partners:
Fundadore Travels - Het andere Italië Fundadore Travels - Het andere Italië Fundadore Travels - Het andere Italië


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.