vrijdag 12 juli 2013

Gardameer Reisgids 2013

Al een vakantie geboekt naar het Gardameer (of plannen om te gaan) maar nog geen idee wat je kunt verwachten? Gardameer.com heeft onlangs een handige reisgids over het bekendste meer van Italië uitgebracht. Naast algemene informatie en feiten, lees je  over de gastronomie, cultuur, bezienswaardigheden en de leukste evenementen in de omgeving.
Vanzelfsprekend kun je ervoor kiezen om een boottocht over het meer te maken, maar wist je bijvoorbeeld dat er gedurende de hele zomer (en najaar) vuurwerk wordt afgestoken dat ’s avonds vanaf de oever en zelfs aan de over kant van het meer te zien is? In de gids lees je waar het vuurwerk de lucht ingaat en op welke dag. Behalve het vuurwerk worden er muziekfestivals, theaterstukken  en sportevenementen georganiseerd, kun je een tiental kastelen in de omgeving bezoeken en kan er genoten worden van culinaire tours en wijnproeverijen.

Meer lezen over de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving  van het Gardameer? De reisgids is nu gratis (in PDF) te downloaden op de website van Gardameer.com.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.