woensdag 18 september 2013

Sardinië Vakantiebeurs - zaterdag 25 januari 2014 - Hotel De Bosrand Ede - Informatie voor Exposanten en Sponsors

Informatie voor Exposanten en Sponsors


Sardinië Vakantiebeurs zaterdag 25 januari 2014

Tijd en plaats: 
10.00 – 17.00 uur. Hotel De Bosrand Ede, toegang voor bezoekers is gratis

Deelnemers: Er zijn 5 categorieën:

Exposanten: zij komen daadwerkelijk naar de beurs en huren een plek in een zaal ad 120 euro. Start voor exposanten 10.45 uur.

Gold Sponsors: zij willen een grote financiële bijdrage doen om de vakantiebeurs en Sardinie-info te ondersteunen in haar promotionele activiteiten, bijdragen vanaf 400 euro.

Silver Sponsors: zij komen niet naar de beurs, maar doneren wel een bedrag van tenminste 50 euro.
Sympathisanten: zij plaatsen een link of een tekst op hun website en/of doneren een bedrag lager dan 50 euro.

Sprekers: De eerste 2 presentaties zullen om 10.00 uur starten, vervolgens de gehele dag door elk uur. Tijdsduur 45 minuten:
- Neutrale sprekers die een algemene presentatie geven over Sardinië: toerisme, (agri)cultuur en/of producten.
- Sprekers voor een reisbureau of bedrijf dat graag een commerciële presentatie wil houden. Ongeacht hoeveel mensen hier naar toe gaan is het bedrag 100 euro.

Meer info op de website!

Inschrijven Sardinië VakantiebeursWij nodigen u uit!

Natuurlijk kunt u de websites van de deelnemende bedrijven bezoeken en daarna een keuze maken met welk bedrijf u in zee wilt gaan. Maar is het niet veel leuker om de mensen achter deze bedrijven te horen en te zien? Hun enthousiasme voor dit prachtige eiland te voelen en te delen?

Dat kan op de Sardinië Vakantiebeurs. Hier ontmoet u de mensen achter de bedrijven en de reizen. De mensen die daadwerkelijk op Sardinië hun sporen hebben verdiend.

U wordt verwelkomd in een schitterende ambiance van de Bosrand in de bossen van de Veluwe nabij Ede. Hier staan de mensen u te woord. Vertellen ze de sterke punten van hun expertise mbt Sardinië.Presentaties:
Niet alleen de bedrijfspresentaties zullen u verrassen, maar ook de algemene presentaties over dit mooie eiland. Wij hebben diverse sprekers die u heel veel over Sardinië kunnen vertellen: uit eigen ervaringen!! Lees hier alles over de Vroege vogelpresentatie! (aanmelden dringend gewenst)

Komt u ook?!
Wij treffen u graag op 25 januari in Ede en garanderen u ruime informatie en tips over campings en kamperen, hotels en huizen, veerdiensten en vliegen, culturele en historische bezienswaardigheden, culinaire en sportieve zaken, de prachtige natuur, landschappen, bergen, strand en zee enz.

Italiaanse Passie & Sfeer


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.