dinsdag 19 november 2013

FestAmore Weddings - Bruiloft in Italie - Sposarsi in Italia - La Bella Vita in Italia!

Italië staat voor enorme passie, liefde, bijzonder landschap, cultuur, heerlijk eten, zalige wijnen en niet te vergeten het heerlijke klimaat! Kort gezegd: La bella vita in Italia!


Een bruiloft in Italië organiseren is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er komt veel bij kijken op wettelijk gebied en voor het logistieke deel is kennis van de regio nodig. Ook is de werkhouding in Italië heel anders dan wij gewend zijn. Wij noemen het wel eens gekscherend: de "dopo domani cultuur": wat vandaag niet lukt, komt (over)morgen wel.

Door onze ervaring kennen wij de Italiaanse trouwmarkt, locaties en leveranciers goed. En door de meest uiteenlopende bruiloften die wij daar organiseren breidt onze ervaring en expertise zich nog steeds uit. Want of het nu om een intieme bruiloft gaat met 20 gasten of één met 100, wij gaan tot het uiterste om deze neer te zetten zoals jullie als bruidspaar het voor ogen hebben. Wij vertalen jullie wensen naar een daadwerkelijke huwelijksdag!Omdat wij bruiloften het meest persoonlijke vinden wat 2 personen kunnen aangaan, organiseren wij dit ook op dezelfde wijze: persoonlijk! Wij bieden geen vaste pakketten aan, we plannen jullie bruiloft geheel op maat! Of jullie het nou willen invullen met Nederlandse of Italiaanse tradities, óf een mix hiervan, wij zorgen ervoor dat het van A-Z klopt!


Chi Siamo

FestAmore Weddings is opgericht in 2006 en heeft ondertussen een rijke ervaring aan bruiloften organiseren in zowel Nederland als Italië. Oprichter en eigenaresse Corine heeft daarnaast, in 2,5 jaar tijd meer dan 60 vrouwen opgeleid tot professionele Weddingplanner. Sinds 2013 richt zij zich weer compleet op de bruiloften, maar nu alleen nog maar in Italië.


Italiaanse artiesten, muzikanten, acts, catering concepten, styling, faciliteiten e.d. voor jullie bruiloft kun je vinden op Italian Entertainment And More.


Een prachtig overdekt Italiaans dorpje "IL CAVALLINO" voor jullie Bruiloftsfeest is te vinden in de Randstad (verhuur voornamelijk via Wedding Planners!).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.