dinsdag 11 februari 2014

De nieuwste hype: Ontdek slowfood en wijnen met de Ape Calessino cabrio!

Made in Italy Travel biedt vanaf maart omniumverzekerde trips met de Ape Calessino aan. Met dit voertuig geven we reizigers de kans om samen te genieten van hun vakantie in de Italiaanse regio Piemonte en binnenkort ook in Toscane.



De Ape Calessino cabrio-trips vertegenwoordigen een heel nieuw concept dat bijvoorbeeld in vergelijking met de traditionele Vespa een aantal duidelijke voordelen heeft. Zo kunnen er vier personen tegelijkertijd in één voertuig zitten. Dat bevordert uiteraard de communicatie, wat bij het rijden met vier aparte en afstandelijke Vespa’s niet het geval is. Verder biedt de Ape Calessino cabrio betere mogelijkheden aan om van het Italiaanse landschap te genieten, want enkel de bestuurder hoeft te letten op het verkeer. Nog een belangrijke troef: geen helm verplicht. Het voertuig is bovendien heel gemakkelijk te besturen. Geen gevaar voor valpartijen zoals bij onervaren Vespa-rijders toch wat problemen gaf met het resultaat dat sommigen met de spoedafdeling van één of ander nabij gelegen ziekenhuis mochten kennismaken. 

De Ape Calessino-trips zullen aanvankelijk beschikbaar zijn in Piemonte, een regio in het noordwesten van Italië en een van de beste wijnstreken in het land. De reizigers kunnen daar genieten van tal van authentieke, Italiaanse bezienswaardigheden tijdens een tour door Barolo, Barbaresco en Roero.  Ook het Toscaanse landschap wordt voorzien vanaf de zomervakantie. 


Meer informatie: 

Contactpersoon: Karina Imschoot, info@madeinitalytravel.com 
Telefoon secretariaat: +39 02 205 726 58 
Telefoon verkoopkantoor: +39 340 656 87 54


Made In Italy Travel 

Made in Italy Travel biedt allerlei toeristische activiteitenprogramma’s aan om reizigers kennis te laten maken met het authentieke Italië. De activiteiten zijn afgestemd op de unieke specialiteiten van de 20 regio’s van het land.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.