woensdag 12 februari 2014

Wil de enige echte Hugo opstaan? Hugo l’originale by ZADI Drinks is verfrissend, verrassend, fruitig en toegankelijk!

Het maakt niet uit welk label wij erop plakken, de consument is hierin de eindbeslisser. De enige echte, l’orginiale, the original flavoured Hugo …. Maar wat is een “Hugo” nu eigenlijk?


Hugo l’originale by ZADI Drinks is een trendy Italiaanse drankje en een van de meest geliefde cocktails in Noord- Italië. Vanwege zijn mooie, fruitige en verfrissende smaak wint Hugo overal in Europa snel terrein! Hugo is een heerlijke wijncocktail gemaakt van een Italiaanse spumante 100% natuurlijke vlierbloesem-, muntextracten, bruiswater en geconcentreerd citroensap.


  • Allereerste pre- mix van cocktail Hugo! 
  • Gemaakt door een bareigenaar/ wijnmaker, barmedewerker en een dranktechnicus. 
  • Gemaakt in het oorsprongsgebied, Zuid Tirol 
  • Gemaakt met een spumante welke op de methode Charmat wordt vervaardigd. 
  • Bevat geen smaakversterkers of e-nummers 
  • Bevat geen kleurstoffen 
  • Bevat geen conserveringsmiddelen 
  • Uit vele merken gekozen als “lekkerste Hugo’ door gerenommeerde vinoloog.


Hugo l’originale by ZADI Drinks is verfrissend, verrassend, fruitig en toegankelijk!Hugo l’originale by ZADI Drinks is een opvallende verschijning: Met deze elegante verschijning mag je gezien worden! Hugo l’originale by ZADI Drinks gaat naar party’s en feesten en als hij er is dan kan het feest beginnen. 

Stefan ZAnotti was werkzaam bij een beroemde wijngaard als wijnmaker en eigenaar van een bar. Thomas DIvina was werkzaam in deze bar.
Op een gezellige avond stond Thomas achter de bar zei tegen Stefan: “ al jaren mixen wij Hugo zelf. Wat zou het toch makkelijk zijn als deze cocktail kant en klaar in een fles zat, dat bespaart enorm veel tijd en de kwaliteit zal altijd constant zijn!” Stefan beaamde: “daar ben ik het volledig mee eens, als wij de perfect mix van deze cocktail kant en klaar in een fles weten te stoppen dan starten wij een bedrijf om deze heerlijke cocktail op de markt te brengen.”

Het doel was om de “Hugo”cocktail kant en klaar in een pre-mix op de markt te brengen, welke net zo lekker smaakt als een zelfgemixte cocktail. Hierbij hebben de heren geen concessies gedaan aan kwaliteit van de ingrediënten. Het doel was om de “Hugo” cocktail kant en klaar in een pre-mix op de markt te brengen, welke net zo lekker smaakt als een zelf gemixte cocktail. De heren hebben zich ontplooit als ware trendsetters en zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe product en het toetreden op nieuwe markten in Azië en Amerika.

Hugo l’originale by Zadi Drinks krijgt een nieuwe jas! Hierover binnenkort meer.

Voor meer informatie en opname in uw assortiment kunt u mailen naar info@italielinks.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.