maandag 31 maart 2014

Holland's Got Talent KOMT TERUG en is ook op zoek naar ITALIAANS TALENT in Nederland!

Binnenkort start er weer een nieuw seizoen van Holland’s Got Talent! Ook dit seizoen zijn wij weer op zoek naar het beste en meest verrassende talent van Nederland. Op het grootste en leukste open podium kan iedereen zijn of haar talent laten zien aan de professionele jury.



Herinner jij je bijvoorbeeld winnares Amira nog? Dit bijzondere talent zal eind maart haar eigen album uitbrengen! Maar denk ook aan acts als opa Piet, dansgroep Reality, de headbangende pony en niet te vergeten stuntman Tooney van afgelopen seizoen!



Voorgaande seizoenen heeft Holland’s Got Talent al bewezen een uitstekende plek te zijn om je act in de spotlights te zetten. De mogelijkheden met licht, props en muziek zijn enorm, waardoor je een ultieme show kunt neerzetten. Het miljoenenpubliek zorgt natuurlijk voor extra bekendheid!



Dus ben jij of ken jij hét nieuwe talent van Nederland? Dan zien wij graag de aanmeldingen en tips tegemoet. Jong of oud, alleen of in een groep? Iedereen is welkom bij Holland's Got Talent! 

Aanmelden kan via www.rtl.nl/hollandsgottalent.

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Dan kun je ons een mailtje sturen via: talent@bluecircle.tv

Met een hartelijke groet,
Team Holland’s Got Talent

Talentshow waarbij gezocht wordt naar verborgen talent. De kandidaten showen hun acts aan het deskundige jurytrio, dat bestaat uit Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty. Bekijk de shows op Uitzending Gemist!


deelname aangeboden door:
Italian Entertainment And More

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.