donderdag 4 september 2014

Everybody Dance Now zoekt Italiaans talent!

De spectaculaire dansshow Everybody Dance Now van RTL 4 komt terug! Voor het derde seizoen van dit succesvolle dansprogramma zijn wij op zoek naar allerlei bijzondere danstalenten. Jong, oud, alleen of in een groep? Bij Everybody Dance Now is iedereen welkom! Wij bieden jou letterlijk en figuurlijk het podium waarop je ons kunt laten zien wat je als danser in huis hebt.
Tijdens de show nemen verschillende dansers het tegen elkaar op, om zo een onuitwisbare indruk op de jury en het publiek achter te laten. Alleen de beste dansers behalen uiteindelijk de liveshows. Win je die grote finale? Dan ga je naar huis met een geldprijs van maar liefst 25.000 euro! Vorig seizoen waren The Daddies de gelukkigen met hun altijd verrassende dansmoves. In het eerste seizoen ging de nog maar 12-jarige Justin Beer met de prijs naar huis. 

Hip Hop, breakdance, vaandelzwaaiers, volksdans, cheerleading, Indiase dans, buikdans of totaal iets anders? Verras ons! Everybody Dance Now biedt een podium voor alle dansstijlen. Groepen of solisten, jong en oud, iedereen die een passie heeft voor dansen is welkom!

Dus ken jij, of ben jij hét nieuwe danstalent? Laat het ons dan weten! Meer informatie over het programma vind je op: www.rtl.nl/everybodydancenow

Kandidaten kunnen zich ook inschrijven via deze website! 

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Dan kun je ons een mailtje sturen via: dans@bluecircle.tv

Met swingende groet,

Team Everybody Dance Now

Kom in aanmerking voor de PRE-AUDITIE (en sla de voorselectie over) door bij je inschrijving, via de website, YAEL te vermelden!


aangeboden door:
Italian Entertainment And More

Het nieuwe (derde) seizoen zal in het voorjaar van 2015 terugkeren bij RTL 4.

Juryleden:
- Lieke van Lexmond
- Dan Karaty
- Jan Kooijman

Presentatie:
- Chantal Janzen

Winnaar seizoen 1 – Justen Beer

Winnaar seizoen 2 – The DaddiesGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.