maandag 1 december 2014

Italiaanse Styling en Decoratie voor evenementen, bruiloften en uitvaarten door G-eye styling.

G-eye styling is een eenvrouwsbedrijf van Chantal Greeven. 
Al vanaf 1999 is zij zelfstandig event stylist en heeft hierdoor een grote en brede ervaring in styling en decoratie van veel uiteenlopende projecten binnen de event branche. G-eye styling is een persoonlijk, creatief en professioneel stylingbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bedenken en creëren van sferen voor evenementen, bruiloften en uitvaarten.
Maar ook stand, winkel en interieurstyling behoort tot de mogelijkheden.
Wij zorgen dat inrichting en aankleding op de juiste manier op elkaar is afgestemd zodat het er perfect gestyled uitziet. 
Daarnaast verhuren wij exclusieve decoraties voor events en weddings om zelf mee aan de slag te gaan en maken wij decoraties op maat.
G-eye werkt vaak samen met enthousiaste en professionele creatievelingen met elk hun eigen kwaliteit binnen de branche en zorgen dan gezamelijk voor een perfect resultaat!


G-eye maakt haar offertes op maat maar kan ook op uurbasis ingezet worden voor het geven van advies of enkel uitvoering van een project.

Met liefde, passie en vakmanschap!


Interesse in een voorstel, een moodboard of een persoonlijke afspraak?Mail dan direct naar G-eye Styling en Beleving of bel 06-24208719 met vermelding van leadcode DILELLA2014!


Deze advertorial wordt u aangeboden door:
Bezoek onze website!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.