dinsdag 2 december 2014

Tritt - Case in Toscana: Leven in Toscane schenkt je levenskunst- en levensvreugde. La dolce vita, dolce far niente.....

Toscane, één van de mooiste streken van Italië, die al eeuwenlang mensen fascineert: Koningen (en Koninginnen...), beeldhouwers, schilders, schrijvers en toeristen die er steeds weer willen terugkomen. 
Menigeen kent de beelden van de prachtige groene heuvels met een blauw-roze lucht erboven en de schilderachtige boerenhuizen. De prachtige steden met vele kunstschatten, zoals Sienna, Lucca en Florence. En niet te vergeten die heerlijke keuken, gebaseerd op wat het land per seizoen te bieden heeft...

Leven in Toscane schenkt je levenskunst- en levensvreugde. La dolce vita, dolce far niente.....

Tritt - Case in Toscana verhuurt, direct van de eigenaren, vakantiewoningen uitsluitend in Toscane. Door deze specialisatie kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig en selectief programma aanbieden. Ons aanbod bestaat uit appartementen, agriturismi, vrijstaande villa's en landhuizen, B&B's en kleine sfeervolle hotels. Allemaal door ons persoonlijk bezocht en zorgvuldig geselecteerd. Ons aanbod breidt zich regelmatig uit. Hierover berichten wij u graag via onze nieuwsbrief, waarvoor u zich vrijblijvend kunt aanmelden.



Naast dit reguliere aanbod kunnen wij u ook enkele arrangementen aanbieden op het gebied van Wellness en Trouwen in Toscane!

Voor meer informatie en boekingen klik op onderstaande banner:

deze advertentie wordt u aangeboden door:
Bezoek de WEBSITE!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.